Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Effaclar Duo [+], LRP korektivna nega proti nepravilnostim (40 ml)

Effaclar Duo Plus je korektivna nega, ki odmašuje pore. Ob tem vas ščiti se uporablja proti nepravilnostim in lisam na koži. Dodatno vas zaščiti proti UV svetlobi z zaščitnim faktorjem ZF30.
Več...
Pakiranje 40 ml
18,57€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: korektor, krema, gel
Mesto uporabe: obraz
Simptom: akne, draženje, mastna koža, rdečica
Vsebnost: ZF 30
Zdravje: vlaženje, zaščita kože

LRP Effaclar Duo + predstavlja korektivno nega za kožo z nepravilnostmi, ki obenem odmašuje pore. Kremni gel je primeren za mastno kožo, ki je nagnjena k močneje izraženim nepravilnostim in lisam.

Effaclar Duo Plus formula

Naša koža je vsak dan izpostavljena UV žarkom in onesnaževanju iz okolja. Ti vplivi lahko nepravilnosti poslabšajo in privedejo do hiperpigmentacije (rdečih ali rjavih madežev).

Effaclar Duo (+) vsebuje aktivne sestavine proti nepravilnostim na koži, okrepljena pa je tudi s tehnologijo XL-PROTECT proti žarkom UVA in UVB ter onesnaženju iz okolja.

Za kaj se Effaclar Duo uporablja?

La Roche Posay je ustvaril Effaclar Duo kot brezoljni kremni gel, ki deluje na 5 načinov:

  1. Kot korektor na obrazu.
  2. Proti nepravilnostim na koži.
  3. Proti poram (intenzivno odmaši pore na obrazu).
  4. Proti pigmentaciji (rumeni, rdeči in rjavi madeži).
  5. Zaščita pred UVA in UVB žarki (ZF 30).

Kako se Effaclar Duo (+) nanaša?

Korektivna nega Effaclar Duo se nanese zjutraj. Deluje po celotnem obrazu. Pomembno je, da se Effaclar Duo nanaša na sveže očiščeno kožo. Na tak način lahko korektor najbolje dostopa povrhnjico kože in odpravlja nepravilnosti ter hkrati ščiti pred UV žarki.

Previdnostni ukrepi:
Effaclar Duo ni izdelek za zaščito pred soncem. Med intenzivno ali dolgotrajno izpostavljenostjo si pogosto in v bogati količini nanesite izdelek za zaščito pred soncem.

Sestavine (INCI):
AQUA / WATER, OCTOCRYLENE, GLYCERIN, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALCOHOL D E N AT.,  NIACINAMIDE, BUTYL METHOXYDI BENZOYLMETHANE, DIMETHICONE, SORBITAN STEARATE.SILICAISO PROPYLLAUROYL SARCOSINATE STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER PROPYLENE GLYCOL POTASSI UM CET Y L PHOSPHAT E DIISOPROPYL SEBACATE PEG-20 PEG-8 LAURATE ZINC PCA DIMETHICONE/VINYL D IMETH ICONE CROSSPOLYMER 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL INULIN LAURYL CARBAMATE CARNOSINE P O L OX A M E R 3 3 8 A M M O N I U M POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE DISODIUM EDTA SUCROSE COCOATE CAPRYLOYL SALICYLIC ACID XANTHANGUM T-BUTYLALCOHOL BHT SALICYLIC ACID PARFUM / FRAGRANCE.

Vichy Aqualia Thermal vam je na voljo 20% ugodneje, ob nakupu pa prejmete še LRP darilo.

Vichy Aqualia Thermal vam je na voljo 20% ugodneje, ob nakupu pa prejmete še LRP darilo.

Mineralizirana termalna voda Vichy je v osrčju izdelka Vichy Aqualia Thermal: prihaja iz področja francoskih vulkanov ter vsebuje približno 15 mineralov. Znanstveno je dokazano, da pomaga krepiti obrambno sposobnost kože pred zunanjimi škodljivimi učinki. Navdihnjena z izotoničnimi raztopinami za ...