izbor

Nupo shaker, mešalec za pripravo napitkov - črn (1 mešalec - 600 ml)

Kaj je nupo dieta?
Nupo Shaker (600 ml) je opremljen s spiralno kroglico za mešanje, oblikovano iz plastike brez BPA za enostavno mešanje vaših dietnih napitkov, toplih obrokov, juh in ovsenih kosmičev. Stresalnik in kroglica sta primerna za pranje v pomivalnem stroju. Izdelek splošne rabe.
Več...
Pakiranje 1 mešalec - 600 ml
6,75€

Nupo Shaker (600 ml) je opremljen s spiralno kroglico za mešanje, oblikovano iz plastike brez BPA za enostavno mešanje vaših dietnih napitkov, juh in ovsenih kosmičev. Stresalnik in kroglica sta primerna za pranje v pomivalnem stroju.

Za kaj lahko uporabljam Nupo Shaker?

Nupo Shaker v svoji klasični zasnovi je popoln pripomoček za vse vas, ki ste se odločili za uporabo Nupo dietnih napitkov, toplih obrokov, -juh ali -ovsenih kosmičev, da začnete hujšati. V nadaljevanju je to precej preprost postopek:

 1. Izberite želeni okus iz serije Nupo dieta.
 2. Dodajte vsebino iz vrečke v Shaker.
 3. Dodajte 300 ml (ali 600 ml v kolikor pripravljate dvojno porcijo) hladne vode v shaker. Ne pozabite dodati kroglice za mešanje.
 4. Pretresite, pretresite, pretresite (Shake, Shake, Shake… )#shakeittillyoumakeit
 5. Uživajte v sveže pretresenem Nupo Dietnem Shakeu*

* Zgoraj je opisan postopek za naše dietne napitke. Postopek se razlikuje od priprave naših dietnih juh, toplih obrokov in ovsenih kosmičev, saj je treba te izdelke po stresanju segreti v mikrovalovni pečici.

 

Dodatki

Druge barve

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje.

Avene Sun, A-Derma Protect in Ducray Sun so vam na voljo 25% ugodneje. Avene Sun:V izdelkih Avene za zaščito pred soncem obraza je nov filtrni sistem TriAsorB, ki poleg zaščite pred UVA- in UVB- žarki nudi zaščito tudi pred modro svetlobo. V primerjavi z UVB- in UVA- žarki, prodira v najgloblje ...