akcija izbor

Nupo shaker, mešalec za pripravo napitkov - roza (1 mešalec - 600 ml)

Kaj je nupo dieta? Indeks telesne mase (ITM): Izračun ITM + stopnje debelosti. Kako poskrbeti za svojo postavo tudi v poletju? Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.
Nupo Shaker (600 ml) je opremljen s spiralno kroglico za mešanje, oblikovano iz plastike brez BPA za enostavno mešanje vaših dietnih napitkov, toplih obrokov, juh in ovsenih kosmičev. Stresalnik in kroglica sta primerna za pranje v pomivalnem stroju. Izdelek splošne rabe.
Več...
Pakiranje 1 mešalec - 600 ml
Redna cena 6,75€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 6,75 €
5,40€

Nupo Shaker (600 ml) je opremljen s spiralno kroglico za mešanje, oblikovano iz plastike brez BPA za enostavno mešanje vaših dietnih napitkov, juh in ovsenih kosmičev. Stresalnik in kroglica sta primerna za pranje v pomivalnem stroju.

Za kaj lahko uporabljam Nupo Shaker?

Nupo Shaker v svoji klasični zasnovi je popoln pripomoček za vse vas, ki ste se odločili za uporabo Nupo dietnih napitkov, toplih obrokov, -juh ali -ovsenih kosmičev, da začnete hujšati. V nadaljevanju je to precej preprost postopek:

 1. Izberite želeni okus iz serije Nupo dieta.
 2. Dodajte vsebino iz vrečke v Shaker.
 3. Dodajte 300 ml (ali 600 ml v kolikor pripravljate dvojno porcijo) hladne vode v shaker. Ne pozabite dodati kroglice za mešanje.
 4. Pretresite, pretresite, pretresite (Shake, Shake, Shake… )#shakeittillyoumakeit
 5. Uživajte v sveže pretresenem Nupo Dietnem Shakeu*

* Zgoraj je opisan postopek za naše dietne napitke. Postopek se razlikuje od priprave naših dietnih juh, toplih obrokov in ovsenih kosmičev, saj je treba te izdelke po stresanju segreti v mikrovalovni pečici.

Vabimo vas tudi k branju Nupo brošure (klik), kjer najdete podrobne predstavitve izdelkov in prav tako ideje za obroke.

 

Dodatki

Druge barve

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija bo potekala od 16. 3. do 23. 3. 2023. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.