Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
akcija izbor

PROfertil Female, 84 kapsul in 84 tablet

Članek: Top 10 ubijalcev semenčic. Članek: Ali je kakovost sperme boljša poleti ali pozimi?
Prehransko dopolnilo s folno kislino, selenom, vitaminom E, rastlinskimi izvlečki in omega-3 mapčobnimi kislinami.
Več...
Pakiranje
Redna cena 179,97€
Poštnina Brezplačna poštnina
167,99€

PROfertil Female je prehransko dopolnilo s folno kislino, selenom, vitaminom E, rastlinskimi izvčelki in omega-3 maščobnimi kislinami. 

PROfertil female s pomočjo sestavin, ki so prilagojene posebnim prehranskim potrebam pred in v začetku nosečnosti, optimalno pripravi žensko telo na nosečnost, hkrati pa zagotavlja zadostno preskrbo s hranili, ki so za razvoj potrebna na začetku nosečnosti. 

Uporaba:
1 mehka kapsula in 1 tableta dnevno z ali po obroku z nekaj tekočine. Najbolje ju je jemati hkrati. Uporabljati med pripravo na nosečnost in do konca prvega trimesečja zaželene nosečnosti. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Ob dodatnih vprašanjih priporočamo posvet z zdravnikom.

Vsebnost:

Sestavine na dan PDV/RDA*
Tableta    
vitamin E 30 mg 250%
folna kislina 800 mcg 400%
selen 70 mcg 127%
izvleček iz listov damiane 18 mg -
katehini iz izvlečka zelenega čaja  4 mg -
glicirizin iz izvlečka korenine sladkega korena  12 mg -
diosgenin iz izvlečka korenine yama 32 mg -
Mehka kapsula    
omega-3 maščobne kisline 500 mg -

*Priporočeni dnevni vnos.

 

Prehranske vrednosti na dan na 100 g
energijske vrednosti 28 kJ/63 kCal 3220 kJ/690 kCal
beljakovine 106 mg 12,2 g
ogljikovi hidrati 57 mg 6,6 g
maščoba 684 mg 78,7 g


Sestavine:
Sestavine tablete:

Maltodekstrin, izvleček korenine yama, izvleček korenine sladkega korena, polnilo mikrokirstalna celuloza, naravni vitamin E, sredstvo proti strjevanju (silikonski dioksid, stearinska kislina, magnezijeve soli maščobnih kislin), izvleček damiane, glazirno sredstvo hidroksipropilmetil celuloza, barvila (titanijev oksid, železov oksid), izvleček zelenega čaja, glicerin, pteroilmonoglutamska kislina, natrijev selenit.

Sestavine mehke kapsule:
Koncentrat ribjega olja, želatina, glicerol.

Alergeni:
Ribe in proizvodi iz njih.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pazite na zdrav življenski slog. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek shranjujte v hladnem in suhe prostoru, zaščiteno pred neposredno svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Dobavitelj: Potenza Medica d.o.o., Cesta Cankarjeve brigade 18, 1290 Grosuplje, Slovenija, e-mail: info@potenza-medica.si
Proizvajalec: Izdelano v EU za: Lenus Pharma Gesmbh, A-1160 Dunaj/Avstrija.

Blank slika

Dodatki / Oprema

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Novo - Isla Junior.

Novo - Isla Junior.

Nove pastile v družini Isla so namenjene lajšanju težav otrok z bolečim in vnetim grlom. So prijetnega okusa po jagodah in mehkejše od ostalih pastil Isla. Jemljejo jih lahko otroci po dopolnjenem 4. letu starosti. Glavna učinkovina je islandski lišaj, ki v 80% sestoji iz sluzi. Te skupaj s slino ...