Sterillium Gel pure, razkužilo za roke - 100 ml

Sterillium Gel pure je razkužilo za roke, v obliki gela. Brez barve in vonja. Deluje baktericidno, fungicidno, virucidno, mikobaktericid, proti virusom z ovojnico (vklj. s HBV, HIV, HCV).
Več...
Pakiranje
3,90€
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: roke, koža
Vsebnost: razkužilo
Zdravje: potovanje, umivanje, zaščita, skrb za okolje

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Sterillium Gel pure je razkužilo za roke, v obliki gela. Brez barve in vonja. Deluje baktericidno, fungicidno, virucidno, mikobaktericid, proti virusom z ovojnico (vklj. s HBV, HIV, HCV). Vsebuje: Etanol 850 mg/g.

Uporaba in doziranje:
Higiensko razkuževanje rok: najmanj 3 ml gela vtirajte v suhe roke 30 sekund. Ne izpirati!
Kirurško razkuževanje rok: vtirajte v suhe roke in podlakti vsaj 1,5 min, pri čemer mora biti koža ves čas navlažena z raztopino.

Napotki:
Uporaba pri dojenčkih in majhnih otrocih po posvetu z zdravnikom. Izogibajte se stiku z očmi! Hraniti izven dosega otrok. Lahko vnetljivo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. - Kajenje prepovedano. Pri zaužitju takoj pokličite Center za zastrupitve ali zdravnika in pokažite embalažo. Odstraniti vsebino/embalažo pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov. Rok uporabe in serijska številka sta odtisnjena na embalaži.

Dobavitelj: PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o., Letališka 3c, 1000 Ljubljana. Tel.: 01 548 45 80
Proizvajalec: BODE Chemie GmbH, Melanchthonstraße 27, 22525 Hamburg, Nemčija

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...