Sterillium Gel pure, razkužilo za roke - 100 ml

Sterillium Gel pure je razkužilo za roke, v obliki gela. Brez barve in vonja. Deluje baktericidno, fungicidno, virucidno, mikobaktericid, proti virusom z ovojnico (vklj. s HBV, HIV, HCV).
Več...
Pakiranje
3,90€
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: roke, koža
Vsebnost: razkužilo
Zdravje: potovanje, umivanje, zaščita, skrb za okolje

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Sterillium Gel pure je razkužilo za roke, v obliki gela. Brez barve in vonja. Deluje baktericidno, fungicidno, virucidno, mikobaktericid, proti virusom z ovojnico (vklj. s HBV, HIV, HCV). Vsebuje: Etanol 850 mg/g.

Uporaba in doziranje:
Higiensko razkuževanje rok: najmanj 3 ml gela vtirajte v suhe roke 30 sekund. Ne izpirati!
Kirurško razkuževanje rok: vtirajte v suhe roke in podlakti vsaj 1,5 min, pri čemer mora biti koža ves čas navlažena z raztopino.

Napotki:
Uporaba pri dojenčkih in majhnih otrocih po posvetu z zdravnikom. Izogibajte se stiku z očmi! Hraniti izven dosega otrok. Lahko vnetljivo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. - Kajenje prepovedano. Pri zaužitju takoj pokličite Center za zastrupitve ali zdravnika in pokažite embalažo. Odstraniti vsebino/embalažo pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov. Rok uporabe in serijska številka sta odtisnjena na embalaži.

Dobavitelj: PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o., Letališka 3c, 1000 Ljubljana. Tel.: 01 548 45 80
Proizvajalec: BODE Chemie GmbH, Melanchthonstraße 27, 22525 Hamburg, Nemčija

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...