Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Timijan in slez Bronchostop, peroralna raztopina

Tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora, ki temelji na podlagi dolgotrajnih izkušenj. Uporablja se za pomirjanje razdraženega žrela in kot ekspektorans pri prehladnih obolenjih s kašljem.
Več...
Pakiranje 150 ml
5,41€

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Thymus vulgaris L. in/ali Thymus zygis L., herba
Althaea officinalis L., radix

Kaj je zdravilo Timijan in slez Bronchostop in za kaj ga uporabljamo
Zdravilo Timijan in slez Bronchostop peroralna raztopina se uporablja za pomirjanje razdraženega žrela in lažje izkašljevanje pri prehladnih obolenjih s kašljem. Zdravilo Timijan in slez Bronchostop je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za navedeno področje uporabe, ki temelji izključno na podlagi dolgotrajnih izkušenj. Če se znaki vaše bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 5 dneh, se posvetujte z zdravnikom.

Opozorila in previdnostni ukrepi
Če se pojavijo težko dihanje, povišana telesna temperatura ali gnojni izpljunek, takoj poiščite zdravniško pomoč!

Ne jemljite zdravila Timijan in slez Bronchostop

  • Če ste alergični na ekstrakt zeli vrtne materine dušice, ekstrakt korenine navadnega sleza, druge rastline iz družine Lamiaceae (ustnatice) ali katero koli sestavino tega zdravila (navedeno v poglavju 6).

Zdravilo Timijan in slez Bronchostop vsebuje saharozo, propilparahidroksibenzoat, metilparahidroksibenzoat in alkohol 
Zdravilo Timijan in slez Bronchostop vsebuje saharozo. Če vam je zdravnik povedal, da ne prenašate nekaterih sladkorjev, se pred uporabo tega zdravila posvetujte s svojim zdravnikom. Zdravilo Timijan in slez Bronchostop vsebuje propilparahidroksibenzoat (E216) in metilparahidroksibenzoat (E218), ki lahko povzročita alergijske reakcije (lahko zapoznele). Zdravilo Timijan in slez Bronchostop vsebuje 5,8 vol % etanola (alkohola), to je do 348 mg na odmerek za odrasle in mladostnike nad 12 let, kar ustreza 17,5 ml piva oziroma 7,3 ml vina. Vsebnost alkohola na odmerek za otroke med 6. in 12. letom ustreza 8,8 ml piva oziroma 3,7 ml vina. Škodljivo je za tiste, ki trpijo za alkoholizmom. Pri bolnikih, ki so odvisni od alkohola, uporaba zdravila Timijan in slez Bronchostop ni priporočljiva. Na vsebnost etanola (alkohola) morajo biti pozorne nosečnice in doječe matere, otroci in skupine z velikim tveganjem, kot so bolniki z jetrnimi obolenji ali epilepsijo.

Nosečnost in dojenje
Če ste noseči ali dojite, menite, da bi lahko bili noseči ali načrtujete zanositev, se posvetujte s svojim zdravnikom ali s farmacevtom, preden vzamete to zdravilo.

Odmerjanje zdravila
Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let:
15 ml vsake 3 do 4 ure, do 6-krat na dan. Največji dnevni odmerek  90 ml.
Otroci, stari od 6 do 12 let:
7,5 ml vsake 3 do 4 ure, do 6-krat na dan. Največji dnevni odmerek  45 ml.
Otroci, mlajši od 6 let:
Zaradi pomanjkanja podatkov in vsebnosti alkohola se uporaba ne priporoča. Pred uporabo pri otrocih, mlajših od 6 let, se je potrebno posvetovati z zdravnikom.

Način uporabe zdravila
Pri jemanju tega zdravila natančno upoštevajte napotke v navodilu. Če ste negotovi, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
Za peroralno uporabo. Vzemite zdravilo Timijan in slez Bronchostop tako, da odmerite zgoraj navedeni odmerek v priloženo merico, ki ima oznake od 2,5 ml do 20 ml. Po odprtju steklenice je treba peroralno raztopino porabiti v 4 tednih.

Če je potrebno, lahko zdravilo Timijan in slez Bronchostop raztopite v vodi ali toplem čaju.
Neposredno po uporabi zdravila ne uživajte hrane ali pijače, da ne bi pospešili odstranjevanje zdravila z ustne sluznice ali žrela.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...