16. 10. 2023

Ob nakupu Frida Baby Snotsucker nosnega aspiratorja s potovalno torbico prejmete darilo: Frida Baby fiziološko raztopino za nos (20 ml). poteklo

Frida Baby Snotsucker nosnega aspiratorja s potovalno torbico prejmete darilo: Frida Baby fiziološko raztopino za nos (20 ml).

Ob nakupu Frida Baby Snotsucker nosnega aspiratorja s potovalno torbico prejmete darilo:

Čas prehladov je tu. Bodite pripravljeni s Frida izdelki. 

Z bližanjem hladnejših dni se neizogibno približuje tudi sezona prehladov in obolenj, še posebej pri najmlajših. Pomagajte malčkom do hitrejšega okrevanja s Frida Baby izdelki, ki bodo postali vaši zvesti zavezniki, ko bodo na vrata potrkali virusi. 

  1. Ko pride do prehlada in zamašenih noskov najprej uporabite naravno fiziološko raztopino v pršilu za nos v pršilu Frida Baby. Je naravna in nežna - idealna za vsakodnevno uporabo. Nežna formula vlaži nosne poti in omogoča enostavno in brezhibno izločanje sluzi. Majhna konica aplikatorja je posebej oblikovana za drobne nosnice in jo lahko uporabite tako pogosto, kot je to potrebno, brez škodljivih stranskih učinkov.
  2. Ko so nosne poti navlažene uporabite otroški nosni aspirator s potovalno torbico Frida Baby, ki s pomočjo lastnega sesanja omogoča nežno odstranjevanje izcedka iz nosu otroka. Aspirator je enostaven za razstavljanje in čiščenje (tudi v pomivalnem stroju), kar zagotavlja visoke higienske standarde. Filter se pri sesanju nikoli ne premakne v sesalno enoto, kot pri večini podobnih izdelkov in s tem preprečuje prenos sluzi ali bakterijskih mikrobov v aspirator.
  3. Naše sluznice potrebujejo določeno stopnjo vlage, da se ne bi vnele. Zato je treba suh zrak v zaprtih prostorih obogatiti s paro, da se vlaga poveča na zdravo vrednost. V primeru prehladov in gripe lahko optimalna stopnja vlage izboljša simptome, kot sta zamašen nos in kašelj, da lahko bolje spite. Frida Baby vlažilec zraka z difuzorjem in nočno lučko 3v1 poskrbi za optimalno vlažnost zraka in prijetno okolje. Dodatna funkcija difuzorja omogoča uporabo eteričnega olja, ki pomaga pri lajšanju simptomov prehlada. Nočna lučka pa bo pomagala pri umirjanju otroka in poskrbela za mirne noči, tudi ko je bolan.
  4. V primeru hujše bolezni in trajne visoke vročine so otrokom običajno predpisana zdravila. Ker je lahko doziranje zdravil naporno, še posebej ponoči, dozator za zdravila v obliki dude Frida baby olajša natančno odmerjenje in enostavno doziranje zdravil, brez pljuvanja. Otroci bodo hitro pozabili na grenak ali zelo sladek okus zdravil, saj dozator zaobide otrokove brbončice. Dozator ne vsebuje BPA in je primeren za pranje v pomivalnem stroju, kar zagotavlja enostavno čiščenje in varno uporabo, po uporabi pa lahko služi tudi kot običajna duda. 

S Frida Baby izdelki boste kar najbolj pripravljeni na vse, kar prinesejo hladnejši meseci!

Akcija poteka od 16. 10. do 12. 11. 2023.

Akcija je potekla.