Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Pogosta vprašanja

Poiščite odgovor na svoje vprašanje.

Kako opravim nakup v spletni lekarni?

Opravljanje nakupa v naši spletni lekarni je enostavno. Tehnične informacije in dodatna navodila za nakup si lahko preberete v oddelku "Postopek nakupa". Registracija na naši spletni strani ni pogoj za nakup, vam pa registracija prihrani čas in denar – lahko pridobivate in koristite bonus točke, shranite več naslovov za dostavo in spremljate zgodovino svojih nakupov.

Kako vprašam za nasvet pri uporabi izdelka?

Pri oddaji naročila lahko v polju "komentar" vnesete vprašanja o uporabi izdelkov. Za nasvet nas lahko kontaktirate tudi preko obrazca Vprašanja. Na vsa vaša vprašanja odgovarjamo farmacevti, ki smo zavezani k varovanju osebnih podatkov.

Kako izvem o novostih in aktualni ponudbi na lekarnar.com?

O vseh novostih boste kar najbolje obveščeni, če se naročite na naše e-novice. To storite na vstopni strani spletne lekarne. V spodnjem delu vhodne strani so Vam na voljo tudi krajše novice o ponudbi in aktualna obvestila. Vse akcije in posebne ponudbe so vam dosegljiva na tej povezavi.

Kako vem, kaj se dogaja z mojim naročilom?

O poteku naročila boste obveščeni na email. Stanje svojih naročil in pregled zgodovine si lahko ogledate v svojem uporabniškem računu. V primeru morebitnih težav se obrnite na nas.

Ali lahko naročim izdelke v imenu tretje osebe?

Izdelke lahko naročite le v svojem imenu, vendar lahko ob naročilu navedete drug naslov za dostavo. Tako lahko izdelke naročite npr. starejšim ali bolnim sorodnikom.

Kdaj bodo naročeni izdelki dostavljeni?

Dostava naročenih izdelkov
Izdelke, naročene v spletni lekarni Lekarnar.com, dostavljata Pošta Slovenije in GLS Slovenija:

  • redna dostava s Pošto Slovenije: če naročite do 17h, bodo izdelki dostavljeni praviloma že naslednji dan. V kolikor dostava v 24 urah ne bo možna, vas bomo o tem obvestili, informacijo o dobavljivosti izdelka pa je moč preveriti tudi ob samem izdelku - v polju "Predvidena dostava".
  • redna z GLS Slovenija: če naročite do 17h, bodo izdelki dostavljeni praviloma že naslednji dan. V kolikor dostava v 24 urah ne bo možna, vas bomo o tem obvestili, informacijo o dobavljivosti izdelka pa je moč preveriti tudi ob samem izdelku - v polju "Predvidena dostava".

Kdaj lahko prevzamem naročene izdelke v Lekarni Nove Poljane?

Vaše naročilo bomo pripravili za prevzem v najkrajšem možnem. Ko bo paket pripravljen za prevzem, boste obveščeni preko elektronske pošte.

Kako dolgo me bo naročilo čakalo na osebni prevzem v Lekarni Nove Poljane?

Naročeni izdelki bodo čakali na Vaš prevzem še 3 delovne dni po tem, ko boste prejeli obvestilo, da je vaše naročilo pripravljeno za prevzem. Po preteku tega obdobja ni nujno, da bomo imeli vse želene izdelke še na zalogi. Če želite daljši rok prevzema, nam predlagani datum dviga izdelkov dopišite v komentar.

Kdo poskrbi za moje naročilo?

Vsa naročila so sprejeta, pregledana in spakirana s strani naših farmacevtov. Slednji tudi poskrbijo za opozorilo uporabnika v primeru hkratnega naročila izdelkov s kontraindikacijami ter za podobne situacije, ki zadevajo varnost.

Ali je moj nakup varen?

Seveda, vaš nakup je popolnoma varen. Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, sam postopek oddaje naročila in prijava pa z varnimi spletnimi protokoli. Kljub temu pa morate, zaradi specifik interneta, za popolno varnost z določenimi ukrepi poskrbeti tudi sami (antivirusni program, kvalitetna gesla, ...). Več o varovanju osebnih podatkov.

Ali pošiljate tudi v tujino? Do you ship abroad?

Lekarnar.com pošilja tudi v izbrane države evropske unije.

Lekarnar.com currently ships to selected country within the European Union. Below you'll find all the shipping information such as delivery prices and delivery time:

Payment and Delivery within the European Union.

Items ordered on Lekarnar.com can be paid:

  • Payment in Advance/Pro Forma Invoice ( e-bank, ...)
  • Credit card (Visa, Master Card)

When paying via Advance Payment/Pro Forma Invoice please use the following banking details:

Lekarna Nove Poljane
Gasparijeva 2
1000 Ljubljana

Banka: UniCredit Banka Slovenija d.d., Šmartinska 140, SI-1000 Ljubljana
IBAN: SI56 2900 0005 5230 784
SWIFT/BIC: BACXSI22

When filling out the SEPA transfer input SI00 followed by your order number (example: SI00 12835) as a reference.

The currency is Euro and the prices include sale tax. Sales tax result from the validated price list of the received order.

Items ordered through Lekarnar.com can be delivered abroad. Shipping is carried out through our shipping partners GLS or ' Pošta Slovenije ' and their partners. 

Delivery cost: 

  GLS GLS Pošta Slovenije Pošta 
Slovenije
Country Delivery Price Informative Delivery Time* Delivery 
Price
Informative Delivery Time*
Austria 8,00€ D+1 14,60€ D+4
Belgium 13,90€ D+(2-3) 22,70€ D+4
Bulgaria 41,70€ D+3 43,70€ D+10
Czech Republic 11,30€ D+2 22,70€ D+4
Denmark 12,20€ D+(2-3) 30,10€ D+5
Estonia 27,90€ D+(3-4) 30,10€ D+6
Finland 27,90€ D+(4-6) 30,10€ D+7
France 19,90€ D+(2-3) 30,10€ D+5
Greece 27,90€ D+(3-4) 30,10€ D+5
Croatia 8,70€ D+(1-4) 7,10€ D+3
Ireland 27,90€ D+(3-5) 30,10€ D+7
Italy 16,10€ D+(1-3) 19,30€ D+5
Lithuania 19,80€ D+(4-5) 43,70€ D+6
Latvia 27,90€ D+(3-5) 43,70€ D+6
Luxemburg 13,90€ D+(2-3) 26,10€ D+4
Hungary 18,90€ D+(1-2) 19,30€ D+3
Germany 10,10€ D+(1-3) 14,60€ D+3
Netherlands 12,00€ D+(2-3) 26,10€ D+5
Poland 18,90€ D+(2-3) 30,10€ D+5
Portugal 27,90€ D+(3-5) 30,10€ D+4
Romania 27,90€ D+(2-3) 43,70€ D+7
Slovakia 10,10€ D+(1-2) 22,70€ D+4
Spain 27,90€ D+(3-5) 36,20€ D+4
Sweden 27,90€ D+(2-4) 36,20€ D+5
United Kingdom 18,90€ D+(2-3) 30,10€ D+4

*Order day + number of working days.

Ali so izdelki na voljo tudi v lekarni Nove Poljane?

Vseh izdelkov in posebnih ponudb, ki so na voljo na spletni strani www.lekarnar.com, nimamo stalno na voljo v klasični lekarni. Da bi si zagotovili željeni izdelek in morebitno posebno ponudbo, je priporočljivo, da oddate naročilo.

Ali lahko na lekarnar.com dobim tudi zdravila na recept?

Ne, na spletnu ni mogoče naročiti zdravil na recept. Za slednja se morate oglasiti v klasični lekarni.

Zakaj Lekarnar?

  • Več kot 8000 kvalitetnih izdelkov

    Stalno dodajamo nove izdelke in proizvajalce.

  • Lekarnar je spletna lekarna Lekarne Nove Poljane

    Obiščete nas lahko tudi v naši klasični lekarni.