Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Plačilo in dostava

Plačilo naročenih izdelkov
Naročene izdelke na Lekarnar.com lahko plačate:

 • po predračunu (e-banka, položnica, ...),
 • po povzetju,
 • s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa),
 • z Moneto (navodila lahko preberete tukaj),
 • ob osebnem prevzemu v lekarni.

V primeru plačila po predračunu se sklicujte na podatke:

Lekarna Nove Poljane
Gasparijeva 2
1000 Ljubljana


UniCredit SI56 2900 0005 5230 784

Pri izpolnjevanju naloga UPN v polje sklic najprej vnesite SI00, za tem pa številko vašega naročila (npr. SI00 12835). V polju koda namena lahko izberete GDSV ali OTHR.

Davčno potrjevanje računov
Lekarna Nove Poljane posluje v skladu z zakonom o davčnem potrjevanju računov (ZDavPR; Uradni list RS, št. 57/2015 z dne 31. 7. 2015). 
Vklopi razum, zahtevaj račun.

Dostava naročenih izdelkov
Izdelke, naročene v spletni lekarni Lekarnar.com, dostavljata Pošta Slovenije in GLS Slovenija:

 • redna dostava s Pošto Slovenije: če naročite do 17h, bodo izdelki predvidoma dostavljeni že naslednji dan. V kolikor dostava v 24 urah ne bo možna, vas bomo o tem obvestili, informacijo o dobavljivosti izdelka pa je moč preveriti tudi ob samem izdelku - v polju "Predvidena dostava".
 • redna dostava z GLS Slovenija: če naročite do 8h, bodo izdelki predvidoma dostavljeni že naslednji dan. V kolikor dostava v 24 urah ne bo možna, vas bomo o tem obvestili, informacijo o dobavljivosti izdelka pa je moč preveriti tudi ob samem izdelku - v polju "Predvidena dostava".

Stroški dostave
Glede na višino zneska nakupa nudimo popuste pri dostavi. Tako stroški dostave znašajo:

Vrednost nakupa do 20 € od 20 do 55 € nad 55 € odkupnina*
Dostava - Pošta 3,90 € 2,50 € brezplačno 1,20 €
Pošta - dostava do 10.00 4,60 € 3,20 € brezplačno 1,20 €
Pošta - dostava po 16.00** 4,60 € 3,20 € brezplačno 1,20 €
Pošta - prevzem na Pošti 3,90 € 2,50 € brezplačno 1,20 €
Pošta - prevzem na Petrolu 3,90 € 2,50 € brezplačno /***
Dostava - GLS 4,30 € 2,80 € brezplačno 1,20 €
Osebni prevzem  brez dodatnih stroškov

 *odkupnina se obračuna le v primeru plačila po povzetju. V primeru drugih oblik plačila stroškov dostave ni.
**dostava po 16:00 je mogoča le za izbrane Pošte.
***v primeru prevzema paketa na bencinskih servisih Petrol, plačilo po povzetju zaenkrat ni možno.

Pošta Slovenije vam nudi hitro in zanesljivo dostavo. 
Pismonoša vam bo paket dostavil na izbrani naslov za dostavo. Paket lahko naročite domov, v službo, k prijatelju, sosedu, na izbrano pošto ali na izbrane bencinske servise Petrol. Pakete lahko prevzamete na več kot 550 lokacijah Pošte Slovenije in na 113 lokacijah bencinskih servisov Petrola. V primeru, da vas na njem ob poskusu vročitve paketa ne bo, vam bo v nabiralniku pustil obvestilo, s katerim lahko paket skupaj z osebnim dokumentom prevzamete na najbližji pošti. V kolikor paketa ne želite prejeti na dom, vam Pošta Slovenije omogoča prevzem le tega na katerikoli Pošti in na izbranih bencinskih servisih Petrol. V primeru dostave na željeno pošto, obvestila o prispeli pošiljki ne boste prejeli. Pošta Slovenije vam prav tako vam nudi dostavo pred 10:00 za vse pošte in dostavo po 16:00 za izbrane pošte po Sloveniji.

GLS vam ponuja prilagodljivo in zanesljivo dostavo. 
Dostavljalec vam bo paket dostavil na izbrani naslov, pred samo dostavo pa vas bo tudi poklical in se z vami dogovoril za ustrezen termin dostave. V primeru, da ob predvidenem času dostave ne boste na izbranem naslovu, se lahko z njim dogovorite za kasnejšo dostavo, za dostavo na drug naslov (tja, kjer se trenutno nahajate, do sorodnika ali soseda...), ali pa za dostavo paketa v 'Parcel Shop' v bližini vašega doma. V 'Parcel Shopu' vas bo paket čakal na prevzem, mnoga od prevzemnih mest pa so odprta celo 24 ur na dan.  GLS vam bo tako paket dostavil skladno z vašimi željami. V kolikor boste izbrali dostavo na katerega izmed bencinskih servisov OMW, boste lahko paket plačali z gotovino ali plačilno kartico. Več...

Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo, a se razlikuje glede na posamezno dostavno službo.

Če izberete plačilo po povzetju, se dodatno zaračuna odkupnina v znesku 1,2 EUR. Pri plačilu po predračunu, s plačilnimi karticami ali preko Monete ta strošek odpade!

Dostava je možna v delovnem času dostavne službe. Paketov, razen v mestih, kjer je to omogočeno, ne dostavljamo v soboto, nedeljo in med prazniki.

Osebni prevzem
V primeru osebnega prevzema vsi stroški, povezani z dostavo in plačilom izdelkov odpadejo. Ko bo naročilo pripravljeno za prevzem, boste na mail prejeli obvestilo, da vas naročilo čaka v lekarni. Na prevzem bo čakalo še 3 delovne dni po tem, ko boste prejeli obvestilo.

Osebni prevzem je možen v Lekarni Nove Poljane, od ponedeljka do petka med 7:00 in 19:00 ter ob sobotah med 8:00 in 13:00.

Zakaj Lekarnar?

 • Več kot 8000 kvalitetnih izdelkov

  Stalno dodajamo nove izdelke in proizvajalce.

 • Nagrajujemo zvestobo

  Bonus točke za ugodnejše prihodnje nakupe.

 • Lekarnar je spletna lekarna Lekarne Nove Poljane

  Obiščete nas lahko tudi v naši klasični lekarni.