Darilni boni

Darilni bon Lekarnar.com je lahko lepo darilo za različne priložnosti. Med res velikim številom raznovrstnih izdelkov, ki so na voljo, bodo tudi najbolj zahtevni našli nekaj zase.

Kvalitetne linije kozmetičnih izdelkov za moške in ženske, izdelki za dojenčke, mamice in nosečnice, pestra izbira medicinskih pripomočkov (električne zobne ščetke, termometri, merilniki krvnega tlaka,...) in izdelki za športnike so zgolj nekatere skupine izdelkov, ki so lahko zelo lepo in uporabno darilo.

Velikokrat se zgodi, da smo v iskanju daril za naše najbližje v časovni stiski. V tem primeru lahko izberete elektronsko obliko bona*, ki ga prejmete preko elektronske pošte in ga natisnete sami oziroma ga prepošljete obdarjencu. Hitro in enostavno.

Bon v tiskani obliki lahko prejmete po pošti ali pa prevzamete v Lekarni Nove Poljane.

Navodilo za koriščenje bona
Darilni bon velja za nakup v spletni lekarni Lekarnar.com, vnovčijo pa ga lahko zgolj registrirani uporabniki. Vrednost bona je potrebno najkasneje v 6 mesecih od datuma izdaje bona (označeno na bonu) naložiti na uporabniški račun.

Vrednost bona uporabniki naložijo na svoj račun v meniju "Moj račun", kjer v okence "Uveljavi kupon za popust" prepišejo kodo darilnega bona. Ko je vrednost bona naložena na uporabniški račun, lahko uporabnik znesek brez časovne omejitve koristi za nakup v spletni lekarni. Darilni bon se koristi v enkratnem znesku pri enem nakupu.

V primeru težav pri nalaganju oziroma koriščenju darilnega bona nas lahko kontaktirate.

Naročilo darilnih bonov

Zakaj Lekarnar?

  • Več kot 8000 kvalitetnih izdelkov

    Stalno dodajamo nove izdelke in proizvajalce.

  • Lekarnar je spletna lekarna Lekarne Nove Poljane

    Obiščete nas lahko tudi v naši klasični lekarni.