4. 6. 2020

Ob nakupu novih deodorantov Vichy vam podarimo brezplačno dostavo. poteklo

Ob nakupu novih deodorantov Vichy vam podarimo brezplačno dostavo.

Vichy vam predstavlja svoje najnovejše dezodorante! Ti dezodoranti, ki so primerni za vse vrste kože, tudi za najobčutljivejše, zagotavljajo izjemno zanesljivo učinkovitost proti neprijetnim vonjavam in potenju, ki traja ves dan. Njihova inovativna 100-mililitrska stisnjena embalaža zagotavlja enako število uporab in učinkovitost kot 200-mililitrska.

Mineralni dezodorant za optimalno toleranco 48h je na voljo v dveh oblikah – pršilu in roll-onu, in poleg tega, da zagotavlja do 48 ur svežine, tudi vlaži ter pomirja najbolj občutljivo kožo.

Dezodorant v pršilu za izjemno svežino 48h se ponaša s prijetnimi zeliščnimi dišečimi notami in minimalistično formulo ter zagotavlja do 48 ur izjemne svežine in varnosti.

Dezodorant za optimalno toleranco in izjemen občutek udobja 48h za moške ima minimalistično formulo, ki pa je vseeno dovolj zmogljiva, da ne sklepa kompromisov v boju proti neprijetnim vonjavam.

Ob nakupu novih deodorantov Vichy vam podarimo brezplačno dostavo.

Akcija traja od 05.06.2020 do 5.7.2020.

Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije.

Akcija je potekla.