13. 6. 2022

Je vaša poletna potovalna lekarna že pripravljena? do 15. 7. 2022

Je vaša poletna potovalna lekarna že pripravljena?

Poletje je pred vrati. Skušali bomo vsaj za nekaj časa pozabiti na delovne izzive, si privoščiti oddih in si napolniti baterije.

Potovanja, gibanje na zraku, izpostavljenost soncu in vročini, plavanje in hlajenje v domačih bazenih ali jezerih in morju so glavni spremljevalci poletja – z njimi pa so lahko povezane tudi zdravstvene nadloge:

  • Dehidracija – priporočamo O.R.S hidratacijske tablete za pripravo rehidracijske raztopine, ki ob driski ali bruhanju nadomešča izgubljene minerale in življenjsko pomembne elektrolite. Ta del potovalne lekarne vam bo prav prišel tudi v primerih povečanega znojenja na bolj telesno aktivnih potovanjih ter v delih sveta z visokimi temperaturami ter OrSalts peroralno rehidracijsko sol za pripravo rehidracijske raztopine, ki poleg elektrolitov vsebuje še mlečnokislinske bakterije, prebiotike in cink.
  • Prebavne težave – priporočamo Sikapur Med gel za želodec in črevesje proti prebavnim težavam za pomoč pri slabostih, bruhanju, bolečinah v želodcu, napenjanju in driski.
  • Herpes na ustnici – priporočamo Sikapur Med lip herpes gel, ki celi mehurčke herpesa na naraven način in blaži srbeč in pekoč občutek, ko se pojavi izpuščaj herpesa na ustnici. UV sevanje in stres nemalokrat povzročita izbruh herpesa ravno, ko si želimo miru in počitka.
  • Ujeta voda v ušesih ali celo vnetje ušes - priporočamo NOVOST EarPro pršilo za ušesa, ki je namenjen za preprečevanje ujete vode v ušesih pri vodnih aktivnostih, primeren tako za odrasle kot otroke vseh starosti. Ujeta voda v sluhovodu je dokaj pogosta težava in lahko med drugim povzroča nelagodje, bolečino in vnetje. EarPro pršilo ustvari zaščito, ki odbija vodo, da ta po naravni poti zapusti ušesni kanal. Pršilo bo vaš zvesti spremljevalec pri vodnih aktivnostih na morju, jezerih kot tudi doma na domačih bazenih. 

Ne pozabite v potovalno lekarno vključiti priporočenih izdelkov. Tako boste, z ustrezno pripravljeno potovalno lekarno, na dopustu brez skrbi in tudi morebitne manjše zdravstvene težave bodo hitro odpravljene. 

PA PRIJETNO PREŽIVLJANJE POLETJA VAM ŽELIMO! 

Ob nakupu dveh ali več izdelkov iz spodnjega seznama prejmete 20% popust. Popust vam bo obračunan v košarici.

Akcija traja od 15. 6. do 15. 7. 2022.

Izdelki Sikapur med herpes gel (5 g), EarPro pršilo za uho (20 ml) in Sikapur med, gel za želodec in črevesje - vrečke (30 x 15 ml) so medicinski pripomočki.

Izdelka O.R.S hidratacijske tablete z okusom limone (24 tablet) in ORSalts rehidracijska sol s sladili - vrečke (10 vrečk) sta prehranski dopolnili.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.