Ovopid olje proti ušem - 1.stopnja (100 ml)

Ovopid olje je obogateno s 100% čistimi eteričnimi olji manuke, čajevca, sivke, limone, origana in belega timijana, ki ne dovoli ušem, da bi se lahko obdržale na lasišču, istočasno pa ga varujejo.
Več...
Pakiranje 100 ml
20,67€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Mesto uporabe: lasje
Oznaka: uši, srbenje
Zdravje: otroci, zaščita

Ovopid olje za odstranitev uši - 1.stopnja

Prva faza tretmaja -zahvaljujoč visoki količini neemovega olja pomaga odstraniti obstoječe gnide. Obogateno je s 100% čistimi eteričnimi olji čajevca, sivke, citronele, origana, manuke, timijana, ki ustvarijo neprijetno okolje za življenje gnid in istočasno zaščitijo lase in jih ohranijo lepe. 

Uporaba:
Za najboljše rezultate je priporočljivo po prvi fazi - olju, sprati lase s fazo 2 (aktivni šampon) in popršiti z losjonom v spreju (faza 3).

Uporaba, ko so uši že na glavi:
1., 3., 5. in 7. dan obvezna uporaba vseh treh faz.

Na lase najprej nanesemo olje, ki ga spreremo s šamponom, na koncu pa uporabimo še preventivni sprej.

2., 4. in 6. dan uporabimo samo preventivni sprej (ki ga sicer uporabljamo vsak dan dokler so na šoli/v vrtcu uši).

Za preventivni učinek uporabite samo FAZO 2 in 3, upoštevajoč predpisan tedenski razpored tretmajev. Za celo družino.

Sestavine (INCI):
Helianthis annuus seed oil, Melia azadirachta seed oil, Carapa guaianensis seed oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Lavandula hybrida oil, Cymbopogon nardus oil, Thymus vulgaris oil, Thymus capitatus herb oil, Tocopherol, Hydrogenated PalmGlicerides Citrate, Linalool, Geraniol, Limonene, Coumarin, Eugenol, Citronellol, Farnesol.

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...