Tena Pants Normal, dnevne mobilne hlačke - S

Tena Pants Normal dnevne mobilne hlačke so namenjene ljudem z zmernim do močnim uhjanjem urina.
Več...
Pakiranje 15 hlačk
9,91€

Medicinski pripomoček

Tena Pants Normal dnevne mobilne hlačke so udobne in diskretne, zahvaljujoč obliki Smart designe. To pomeni, da so izjemno vpojni materiali uporabljeni na vseh pravih mestih.

Predloge Tena Pants Normal so vitko oblikovane in vam nudijo udobno uporabo in zanesljivo zaščito. Poleg tega jih zelo enostavno namestite in zamenjate. Inkontinenčni pripomočki Tena Pants so zelo raztegljivi in se telesu prilegajo enako kot običajno spodnje perilo. Hlačke se lepo prilagodijo obliki telesa, zato ščitnik vedno ostane na pravem mestu.

Tena Pants Normal so sedaj 20 % tanjše a nudijo 100 % enako zaščito.

Hlačke vsebujejo nevtralizator vonja, ki prekrije vonj po amonijaku. Zaradi indikatorja mokrote Tena Pants hlačk ni potrebno odpirati, ko želite ugotoviti, ali ga je potrebno zamenjati. Ko je čas za zamenjavo, se pokazatelj mokrote na zunanji strani izdelka iz rumene obarva v modro barvo. Pri uporabi Tena Pants lahko stanje ocenite že z enim pogledom na pokazatelj mokrote.

Tena z bariernim sistemom ConfioFit, zagotavlja dodatno zaščito pred iztekanjem, ne glede na to ali stojite, sedite ali ležite. Tehnologija Feeldry hitro vpije celo večjo količino urina in ga zadrži v jedru izdelka tudi pod pritiskom, zato koža ostane prijetno suha. 

Za lažje odstranjevanje po uporabi, so stranski šivi narejeni tako, da jih je mogoče raztrgati. Hlačke Tena Pants slečemo enako enostavno, kot jih oblečemo. Pretrgamo stranske šive in odstranimo hlačke.

Tena Pants so izdelani iz povsem zračnih zunanjih materialov, ki omogočajo kroženje zraka. To posledično preprečuje zadrževanje nepotrebne vlage, kar pripomore k ohranjanju zdrave kože in udobju med uporabo.

Tena Pants Normal velikost S so primerne so za širino bokov: 65 - 85 cm.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...