Tena Slip Proskin Plus, hlačne predloge za težko oz. zelo težko inkontinenco - velikost L (30 predlog)

TENA Slip Plus plenice so vsestranski izdelek za inkontinenco s pričvrstitvenimi trakovi za popolno prileganje, udobje in zaščito pred iztekanjem. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 30 predlog
17,18€

V nasprotju s drugimi plenicami za odrasle so TENA ProSkin plenice iz mehkega tkanini podobnega materiala, se tesno prilegajo telesu in zagotavljajo visoko stopnjo zaščite pred iztekanjem. So idealne za manj pokretne osebe ali za menjavo izdelka v postelji. Zahvaljujoč tehnologiji FeelDry Advanced izdelek hitro vpije tekočino, jo zadrži stran od površine kože in jo tako ohranja suho. Jedro, ki hitro vpija tekočino, varno zadrži tudi večje količine urina in zagotovi suhost. 

Popolnoma zračni vrhnji sloj s  ConfioAir tehnologijo pa omogoča dihanje kože. Vse te funkcije pomagajo ohranjati naravno zdravje kože. Odprta oblika z močnimi samolepilnimi jezički zagotavlja preprosto menjavo izdelka stoje ali leže ter omogoča enostavno ponovno pričvrstitev in prilagajanje za popolno in varno prileganje. Za zagotavljanje svežine izdelek vključuje nevtralizator vonja in pokazatelj mokrote, ki pokažeta, kdaj je čas za menjavo izdelka.

Velikost: Prilega se velikosti bokov:
XS 49 cm do 74 cm
S 56 cm do 85 cm
M 73 cm do 122 cm
L 92 cm do 144 cm
XL 120 cm do 160 cm


TENA ProSkin Slip hlačke so na voljo v številnih velikostih in s številnimi ravnmi vpojnosti.

 • Trojna zaščita za zdravo kožo.
 • Tehnologija FeelDry Advanced.
 • Visoko vpojno jedro.
 • Trojna zaščita za zdravo kožo - Trojna zaščita za suhost, mehkobo in varovanje pred iztekanjem, ki pomaga ohranjati zdravo kožo.
 • Tehnologija FeelDry Advanced - Vrhnji in vpojni sloj tekočino zadržita stran od površine kože, in jo tako ohranjata suho.
 • Visoko vpojno jedro - Hitro delujoče, visoko vpojno jedro zagotavlja varovanje pred uhajanjem.
 • Zračni materiali - Zračni, tkanini podobni materiali, omogočajo kroženje zraka ter zagotavljajo zdravje kože in udobje.
 • Posebej široki pričvrstitveni trakovi za udobno prileganje - Omogočajo preprosto pričvrstitev in večkratno prilagoditev za zagotavljanje popolnega prileganja, zaščite in izjemnega udobja.
 • Odobrila agencija Skin Health Alliance - Ker agencija Skin Health Alliance odobri vse izdelke TENA ProSkin, ste lahko prepričani, da so prijazni do kože. Ta odobritev pomeni jamstvo, da so izdelke dermatološko testirali in preverili neodvisni strokovnjaki za zdravje kože.
 • Indikator vlažnosti - Indikator vlažnosti na zunanji strani izdelka za inkontinenco se iz rumene barve obarva v modro, ko je čas, da izdelek zamenjate.
 • Dermatološko testirano - Izdelki TENA ProSkin so dermatološko testirani in dokazano zagotavljajo učinkovitost in nežnost.
 • Nevtralizator vonja - Takoj in ves čas uporabe nevtralizira neprijeten vonj.

Uporaba:
Plenice TENA ProSkin Slip z lepilnimi trakovi, omogočajo preprosto nameščanje stoječemu ali ležečemu uporabniku. Izdelek lahko preprosto ponovno pričvrstite in prilagodite za popolno prileganje.

Proizvajalec: Essity Hygiene and Health AB, SE-405 03 Göteborg, Sweden.

Druge velikosti

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com  - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust* Akcija traja od 17. 8. do 24. 8. 2022 Popust vam bo obračunan v košarici. *Akcija ne velja za pakete in promocijska pakiranja izdelkov La ...