Ledveni pas (XS, S, M, L, XL), Texenergy

Ledveni pas je pripomoček pri zdravljenju ledveno- ishiadične nevralgije, vnetja ledvenega vretenca, bolečin v kolku in oslabelosti mišic.
Več...
Pakiranje 1 pas
29,99€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: opornica
Mesto uporabe: hrbet
Oznaka: bolečina, poškodba
Zdravje: oskrba

Medicinski pripomoček

Pripomoček pri zdravljenju:

  • ledveno- ishiadične nevralgije
  • vnetju ledvenega vretenca
  • bolečin v kolku
  • oslabelosti mišic
  • sestava: bombaž 60%, najlon 5%, elastan 6%, baker 6%, cink 6%, silicij 17%
  • klinično testirano

Ledvični pas - velikosti:

-XS (višina pasu 28 cm, obseg pasu 65-85 cm)

-S (višina pasu 28 cm, obseg pasu 80-95 cm)
-M (višina pasu 28 cm, obseg pasu 90-105 cm)
-L (višina pasu 28 cm, obseg pasu 100-115 cm)
-XL (višina pasu 32 cm, obseg pasu 110-125 cm)

Texenergy proizvodi delujejo na osnovi elektromagnetne terapije, ki jo omogočajo niti iz bakra, cinka in silicija, ki so vpletene v mehko mikro-tkanino.

Različni elastični deli z ergonomskin načinom tkanja in anatomsko obliko, zagotavljajo odlično nošenje, udobje in učinkovitost.

Elektromagnetna terapija, zelo stara znanost z zelo davnimi začetki, zdravi bolezni z nameščanjem kovin na prizadete dele telesa. Energija, ki jo oddajajo kovine s sproščanjem prave količine mineralov, ki jih potrebuje organizem, povzroča dobro počutje, s pomočjo bio-stimulacije mikro-cirkulacije.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...