Bentley Organic

Bentley Organic je nastal iz strasti po izdelavi mila. Ta tradicija je v družini Bentley že 150 let, 5 generacij.

Spovezovanjem znanja in inovacije je Bentley Organicu uspelo narediti unikatno linijo Soil Association certificiranih izdelkov za dojenčke in otroke ter tudi vas in vašo družino.

Bentley Organic izdelki so organski (vsebujejo nad 70% certificiranih bioloških, ekoloških sestavin celotnega izdelka) za zelo dostopno ceno, brezkompromisna sestava ali učinkovitost - omogoča ekološki (organski, bio) način življenja dostopnejšega vsem nam.

Bentley Organic nega za dojenčke je strogo organsko certificirana pri Soil Association, mnogi izdelki pa nosijo tudi vegan certifikat.

Kozmetika Bentley Organic ni testirana na živalih.

Sestava Bentley Organic naravne nege za dojenčke je še bolj stroga in boljša od zahtev najstrožjih certifikatov za bio kozmetiko: Soil Association, Eco-Cert ali NOP USDA.

Dobavitelj: Herbas Jasmina Avbar s.p., Šmarješke Toplice 117, 8220 Šmarješke toplice, e-mail: info@herbas.si
Proizvajalec: Bentley Organic, PO Box 319, Leeds, LS19 9 ES, e-mail: info@bentleyorganic.com

11 izdelkov
11 izdelkov
najprej
La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

Pri občutljivi koži je poleg obnavljanja zunanje pregrade bistvenega pomena tudi ohranjanje njene mikrobiotične pregrade – nevidne pregrade, ki naravno ščiti kožo, da bi zmanjšala njeno občutljivost. To je vloga prebiotikov. LRP Toleriane Sensitive, nega za občutljivo kožo (40 ml)Vlaži kožo 48 ...