Espree združuje modrost in moč narave z inovativno tehnologijo za zagotavljanje vrhunskih, zdravih rešitev za nego hišnih ljubljenčkov in konj.

Espree izdelki temeljijo na patentirani formuli, kjer je ključna sestavina, rastlina Aloe Vera in njeni izvlečki, certificirano organskega porekla. Blagodejni učinki Aloe Vera so poznani širom kozmetične industrije in vse pogosteje se rastlino uporablja za nego in prehrano živali. Know-How podjetja pri izdelavi izdelkov Espree je ključnega pomena – tehnološki postopki, kjer ostaja primarna rastlina s svojimi učinkovinami, kar najbolj intaktna.

Espree združuje • Krepi imunski sistem moč narave z inovativno tehnologijo. Formulacije temeljijo na naravnih izvlečkih med katerimi prednjači Aloe Vera. Premium izdelki za celostne rešitve pri negi hišnih ljubljenčkov in konj ter izboljševanju njihove kvalitete življenja.

Espree je premišljeno zasnovana blagovna znamka za zdravje in nego živali, z razumevanjem, da sta zdravje in lepota tesno povezana.

Rešujemo problematiko nege živali celostno, se temu posvetimo in poiščemo prave rešitve. Resnično predani k dobrobiti živali, ozaveščamo lastnike in smo iskreni pri navajanju sestavin. Tudi mi smo lastniki živali.

Razumemo celotni proces nege, vodilo vselej velja, da gre ritual nege živali precej preko opravila kopanja in uporabe šampona.

Trudimo se, da razvoj in proizvodnja ne obremenjujeta narave. Enostavno zasnovane formulacije z naravnimi sestavinami, ki nežno negujejo naše kosmatince – vse to je Espree.

Distributer: IRIS Mednarodna trgovina d.o.o., Cesta v Gorice 8 SI –1000 Ljubljana Stopite v kontakt z nami Tel.: 01 200 66 63 e-mail: pet-narocilo@iris.si
Proizvajalec: Mana Pro Products, LLC 707 Spirit 40 Park Drive, Suite 150, St. Lous, ZDA

16 izdelkov
16 izdelkov na stran
najprej
Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.