Mio Skincare

Mio skincare je visoko učinkovita nega za obraz in telo. Uporabljajo izbrano tehnologijo in izbrane sestavine. Zato, da lahko zagotovijo, da bo vsak centimeter vašega obraza in telesa videti dobro in da se boste dobro počutili.

4 kozmetične strokovnjakinje so podjetje ustanovile v Londonu. Mio skincare je zelo osebna kreacija. Njihove strokovne izkušnje so vir njihovega znanja, vendar so na prvem mestu in predvsem 4 ženske, ki se želijo dobro počutiti v svoji koži. Sebično so kreirale vsak izdelek, da bi premagale vsak problem, ki se je pojavil v zvezi z njihovo kožo. Uporabile so izbrane sestavine v najvišjih dovoljenih koncentracijah, da bi zagotovile visoko učinkovitost izdelkov. Torej, kakršne koli so vaše potrebe, pri kakršni koli starosti in kakršnem koli stanju, verjamemo, da imajo za vas rešitev. Poslanstvo Mio skincare je, da pomagajo ženskam, da se počutijo bolj samozavestne v svoji koži. Verjamemo, da je resnična lepota stvar samozavesti ... če se počutite dobro, boste tudi videti dobro.

Proizvajalec: MIO SKINCARE, ZDA, Mama Mio Ltd., London EC1R OAT.
Dobavitelj: Oblak commerce d.o.o. Tržaška cesta 80a, 1370 Logatec Slovenija, e-mail: kozmetika@oblak.si.

La Roche-Posay anti-age izdelki so vam na voljo 20% ugodneje.

La Roche-Posay anti-age izdelki so vam na voljo 20% ugodneje.

La Roche-Posay Redermic in Hyalu B5 izdelki so vam na voljo 20% ugodneje. La Roche-Posay Redermic - Vrhunska dermatološka aktivna sestavina proti staranju kože, ki je prilagojena posebnim potrebam občutljive kože.La Roche-Posay Hyalu B5* - Edinstvena formula za obnovo kože, ki vsebuje dve vrsti ...