Mio Skincare

Mio skincare je visoko učinkovita nega za obraz in telo. Uporabljajo izbrano tehnologijo in izbrane sestavine. Zato, da lahko zagotovijo, da bo vsak centimeter vašega obraza in telesa videti dobro in da se boste dobro počutili.

4 kozmetične strokovnjakinje so podjetje ustanovile v Londonu. Mio skincare je zelo osebna kreacija. Njihove strokovne izkušnje so vir njihovega znanja, vendar so na prvem mestu in predvsem 4 ženske, ki se želijo dobro počutiti v svoji koži. Sebično so kreirale vsak izdelek, da bi premagale vsak problem, ki se je pojavil v zvezi z njihovo kožo. Uporabile so izbrane sestavine v najvišjih dovoljenih koncentracijah, da bi zagotovile visoko učinkovitost izdelkov. Torej, kakršne koli so vaše potrebe, pri kakršni koli starosti in kakršnem koli stanju, verjamemo, da imajo za vas rešitev. Poslanstvo Mio skincare je, da pomagajo ženskam, da se počutijo bolj samozavestne v svoji koži. Verjamemo, da je resnična lepota stvar samozavesti ... če se počutite dobro, boste tudi videti dobro.

Proizvajalec: MIO SKINCARE, ZDA, Mama Mio Ltd., London EC1R OAT.
Dobavitelj: Oblak commerce d.o.o. Tržaška cesta 80a, 1370 Logatec Slovenija, e-mail: kozmetika@oblak.si.

Eucerin Sun vam je na voljo 20% ugodneje!

Eucerin Sun vam je na voljo 20% ugodneje!

Izdelki Eucerin Sun za zaščito pred soncem, so vam pred pričetkom poletja na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 23.4. do 5.5.2019. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popust ne velja za pakete ...