MOLIN je družina slovenskih inovativnih bioaktivnih prehranskih dopolnil v obliki  kapljic, narejena na osnovi kristalne rešetke silikatnega koloida v kateri so s postopkom Molit brezkontaktno zaklenjeni biosignali, vibracije v obliki informacijskih odtisov, ki ponazarjajo delovanje biološko aktivnih snovi iz katerih so prevzeti. Spremembe v tekočini se dogajajo na molekulskem nivoju. V vsakem izdelku je tudi določen mineral ali nekovina, ki ima potrjene pozitivne fiziološke učinke na človeško telo.

MOLIT (Molin Information Technology) je inovativni tehnološki postopek, razvit na Inštitutu BION (www.bion.si), za prevzem informacijskih odtisov in njihov zapis v namensko konstruirani napravi v obliki tetraedrične piramide, da učinkovito okrepi tudi najbolj fine vibracije, ki so temeljna lastnost Infogenov. Kot ima vsak človek unikaten prstni odtis, ima tudi vsaka snov edinstven informacijski odtis, ki jo opisuje.

Z nekaj sekundnim srednje močnim tresenjem se pred uporabo doda kinetična energija zaklenjenim vibracijam, ki so v stanju neke vrste stabiliziranega stoječega valovanja, da se lahko razširijo iz rešetke po celotnem volumnu vode. Takrat jih zaužijemo oralno. Žvrkljamo minuto do dve zaradi boljše absorbcije in pogoltnemo. V sami embalaži so razširjene po vodi, ki obkroža silikatne mikrokristale, sčasoma se spet umirijo in vibrirajo le v rešetki.

Molin družina izdelkov je namenjena vsem, ki prisegajo na zdravi slog življenja. Z uporabo teh prehranskih dopolnil ne boste "izdali" svoje izbire bivanja v sožitju z naravo, ravno nasprotno: Molin ne dovaja telesu dodatnih snovi, ki se lahko odlagajo v celicah. Molin pomaga organizmu vrniti ravnovesje, ki je bilo porušeno. 

Proizvajalec in dobavitelj: Articom d.o.o., Polanškova ulica 40, Ljubljana, 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE.
Za ARTICOM proizvaja: Inštitut Bion d.o.o., Stegne 21, Ljubljana, Slovenija.

8 izdelkov
8 izdelkov
najprej
Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...