Blagovna znamka Nutrigea je na tržišču že več kot 18 let. V izdelkih Nutrigea najdemo najboljšo obliko klamatnih mikroalg in njene patentirane izvlečke. Klamatske alge KlamathRWmax nabirajo skrajno skrbno. Na več stopnjah preverjajo njihovo kakovost in jo predelajo po hladnem refrakcijskem postopku (Refractance Window ali RW) – na zelo nizki temperaturi. Tako alge obdržijo največjo hranilno in energijsko vrednost. Izdelki iz klamatske alge KlamathRWmax imajo vse potrebne CERTIFIKATE, ki zagotavljajo kakovost in čistost, ekološko neoporečno pridelavo in predelavo.

Linija izdelkov Nutrigea se ponaša z ogromnim znanjem in izkušnjami ter največ opravljenimi študijami v Evropi na področju klamatske alge. Sodelujejo s številnimi strokovnjaki.

Med njimi tudi s priznanim podjetjem, ki so pionirji – od leta 1981 na področju raziskovanja človeške mikrobiote in njenimi bakterijskimi sevi: z živimi avtohtonimi mikroorganizmi. Na sevu DDS-1 imajo opravljenih več kot 80 študij.

Dobavitelj: Vi-Da Studio d.o.o. Zasebna Zdr. dejavnost, Celovška cesta 280, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@vidastudio.si
Proizvajalec: Nutratec S.r.l. Italia, Via i Maggetti, 14 – loc. Sasso, Urbino, Italija, e-mail: /

9 izdelkov
9 izdelkov
najprej
LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...