Blagovna znamka Nutrigea je na tržišču že več kot 18 let. V izdelkih Nutrigea najdemo najboljšo obliko klamatnih mikroalg in njene patentirane izvlečke. Klamatske alge KlamathRWmax nabirajo skrajno skrbno. Na več stopnjah preverjajo njihovo kakovost in jo predelajo po hladnem refrakcijskem postopku (Refractance Window ali RW) – na zelo nizki temperaturi. Tako alge obdržijo največjo hranilno in energijsko vrednost. Izdelki iz klamatske alge KlamathRWmax imajo vse potrebne CERTIFIKATE, ki zagotavljajo kakovost in čistost, ekološko neoporečno pridelavo in predelavo.

Linija izdelkov Nutrigea se ponaša z ogromnim znanjem in izkušnjami ter največ opravljenimi študijami v Evropi na področju klamatske alge. Sodelujejo s številnimi strokovnjaki.

Med njimi tudi s priznanim podjetjem, ki so pionirji – od leta 1981 na področju raziskovanja človeške mikrobiote in njenimi bakterijskimi sevi: z živimi avtohtonimi mikroorganizmi. Na sevu DDS-1 imajo opravljenih več kot 80 študij.

Dobavitelj: Vi-Da Studio d.o.o. Zasebna Zdr. dejavnost, Celovška cesta 280, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@vidastudio.si
Proizvajalec: Nutratec S.r.l. Italia, Via i Maggetti, 14 – loc. Sasso, Urbino, Italija, e-mail: /

13 izdelkov
13 izdelkov na stran
najprej
Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...