Blagovna znamka Nutrigea je na tržišču že več kot 18 let. V izdelkih Nutrigea najdemo najboljšo obliko klamatnih mikroalg in njene patentirane izvlečke. Klamatske alge KlamathRWmax nabirajo skrajno skrbno. Na več stopnjah preverjajo njihovo kakovost in jo predelajo po hladnem refrakcijskem postopku (Refractance Window ali RW) – na zelo nizki temperaturi. Tako alge obdržijo največjo hranilno in energijsko vrednost. Izdelki iz klamatske alge KlamathRWmax imajo vse potrebne CERTIFIKATE, ki zagotavljajo kakovost in čistost, ekološko neoporečno pridelavo in predelavo.

Linija izdelkov Nutrigea se ponaša z ogromnim znanjem in izkušnjami ter največ opravljenimi študijami v Evropi na področju klamatske alge. Sodelujejo s številnimi strokovnjaki.

Med njimi tudi s priznanim podjetjem, ki so pionirji – od leta 1981 na področju raziskovanja človeške mikrobiote in njenimi bakterijskimi sevi: z živimi avtohtonimi mikroorganizmi. Na sevu DDS-1 imajo opravljenih več kot 80 študij.

Dobavitelj: Vi-Da Studio d.o.o. Zasebna Zdr. dejavnost, Celovška cesta 280, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@vidastudio.si
Proizvajalec: Nutratec S.r.l. Italia, Via i Maggetti, 14 – loc. Sasso, Urbino, Italija, e-mail: /

14 izdelkov
14 izdelkov na stran
najprej
La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

Pri občutljivi koži je poleg obnavljanja zunanje pregrade bistvenega pomena tudi ohranjanje njene mikrobiotične pregrade – nevidne pregrade, ki naravno ščiti kožo, da bi zmanjšala njeno občutljivost. To je vloga prebiotikov. LRP Toleriane Sensitive, nega za občutljivo kožo (40 ml)Vlaži kožo 48 ...