Visett

visett - inovativna znamka kozmetičnih in negovalnih izdelkov navdušuje z obsežnim izborom. Z intenzivnim iskanjem novih rešitev za znane probleme nastajajo novi in obenem visokokakovostni izdelki.

Odstranjevalec dlačič s pomočjo praška skrbi za "svobodo brez dlačic" brez mozoljev, ki nastanejo zaradi britja, visoko pigmentirani lak za nohte se suši izredno hitro in s Hyaluron gelom ter Serumom za trepalnice nudimo trgu kombinacijo izvrstnega učinka za majhno ceno.

Kljub optimalnemu razmerju med ceno in kakovostnim učinkom delovanja so izdelki v celoti izdelani v Nemčiji in dokazujejo jasno zavezanost ugledu nemške kvalitete. Tudi glede trajnostnega razvoja ima visett jasne smernice: pragmatična ekologija je krilatica, s katero je oblikova- na paleta izdelkov. Kolikor je le možno, smo se odrekli kemičnim sestavinam in konzervansom.

Skratka, visett stavi na drugačno vrsto kozmetike - "take care cosmetics" je veliko več kot le enostavna trditev ali slogan znamke. To je obljuba uporabni- ku, na katero se lahko zanese.

Dobavitelj: BolNatur, Marko Zupan s.p. Pod Gozdom 41 4201 Zgornja Besnica, e-mail: info@bolnatur.si
Proizvajalec: Visett GmbH, Geschäftsführer: Michel Raad, Friedrich-Ebert-Strasse 9-11, 41352 Korschenbroich, Nemčija, e-mail: info@visett.com

10 izdelkov
10 izdelkov
najprej
LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...