Visett

visett - inovativna znamka kozmetičnih in negovalnih izdelkov navdušuje z obsežnim izborom. Z intenzivnim iskanjem novih rešitev za znane probleme nastajajo novi in obenem visokokakovostni izdelki.

Odstranjevalec dlačič s pomočjo praška skrbi za "svobodo brez dlačic" brez mozoljev, ki nastanejo zaradi britja, visoko pigmentirani lak za nohte se suši izredno hitro in s Hyaluron gelom ter Serumom za trepalnice nudimo trgu kombinacijo izvrstnega učinka za majhno ceno.

Kljub optimalnemu razmerju med ceno in kakovostnim učinkom delovanja so izdelki v celoti izdelani v Nemčiji in dokazujejo jasno zavezanost ugledu nemške kvalitete. Tudi glede trajnostnega razvoja ima visett jasne smernice: pragmatična ekologija je krilatica, s katero je oblikova- na paleta izdelkov. Kolikor je le možno, smo se odrekli kemičnim sestavinam in konzervansom.

Skratka, visett stavi na drugačno vrsto kozmetike - "take care cosmetics" je veliko več kot le enostavna trditev ali slogan znamke. To je obljuba uporabni- ku, na katero se lahko zanese.

Dobavitelj: BolNatur, Marko Zupan s.p. Pod Gozdom 41 4201 Zgornja Besnica, e-mail: info@bolnatur.si
Proizvajalec: Visett GmbH, Geschäftsführer: Michel Raad, Friedrich-Ebert-Strasse 9-11, 41352 Korschenbroich, Nemčija, e-mail: info@visett.com

11 izdelkov
11 izdelkov
najprej
La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

Pri občutljivi koži je poleg obnavljanja zunanje pregrade bistvenega pomena tudi ohranjanje njene mikrobiotične pregrade – nevidne pregrade, ki naravno ščiti kožo, da bi zmanjšala njeno občutljivost. To je vloga prebiotikov. LRP Toleriane Sensitive, nega za občutljivo kožo (40 ml)Vlaži kožo 48 ...