Cho-Pat Golfer's Elbow Support, podpora za komolec

Podpora za komolec razvita v sodelovanju s kliniko Mayo clinic.
Več...
Pakiranje 1 podpora
21,98€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: opornica
Mesto uporabe: roke, mišice, komolci
Oznaka: poškodba, bolečina
Zdravje: šport, zaščita, celjenje

Medicinski pripomoček
Podpora za komolec golfista Cho-Pat Golfer’s Elbow Support uporablja medicinsko predpisan pritisk na podlaket za stabilizacijo mišic, zmanjšanje pritiska, lajšanje bolečin in spodbujanje celjenja.

Navodila za merjenje:
Izmerite obseg okoli roke tik pod komolcem
Opomba: Če ste med dvema številkama, predlagamo, da naročite manjšo velikost. 

Velikosti:

Majhna (S - Small) 24 - 24 cm
Srednja (M - medium) 24 - 28 cm
Velika (L- Large) 28 - 32 cm
Zelo velika (XL - Extra large) 32 - 36 cm

Enotna kompresija in prilagoditev

  • Lahka in vzdržljiva za celodnevno nošenje
  • Ohranja pravilen položaj

Podpora za blaženje udarcev

  • Zmanjšuje vibracije in napor
  • Nastavljiva podpora zagotavlja popolno prileganje

Komolec golfista oz. medialni epikondilitis je pogosta poškodba pri ljudeh, ki se ukvarjajo z aktivnostmi, ki preobremenjujejo podlaket.

Za komolec golfista je značilna bolečina in občutljivost na notranji strani komolca, kjer se tetive mišic podlakti pripnejo h kostnemu izrastku na notranji strani komolca (medialni epikondil). Vnetje je običajno posledica blažje natrganega tkiva tetive, ki veže mišice podlakti na kost roke. To se pogosto zgodi zaradi prekomernega napora ali prekomerne uporabe dejavnosti, ki zahteva ponavljajočo se in intenzivno uporabo mišic podlakti, ki so odgovorne za raztegovanje in dvigovanje zapestja in roke. Običajno se bolečina pojavi na vrhu podlakti tik pod komolcem, lahko pa se razteza tudi po notranji strani podlakti in zapestju.

Podpora za komolec golfista Cho-Pat uporablja zadosten pritisk na zgornjo podlaket, da pomaga stabilizirati skupino mišic podlakti. To zmanjša napetost v mišicah in tetivah, pomaga pri lajšanju bolečin in nelagodju in spodbuja celjenje. Golfisti in drugi posamezniki, ki se ukvarjajo z napornimi in ponavljajočimi se dejavnostmi, kjer je aktivna podlaket, si z uporabo te podpore zagotovijo znatno zaščito oz. lajšanje bolečin, ki jih povzročajo komolec golfista in drugi sindromi preobremenitve, ki prizadenejo mišice podlakti in tetive.

Izdelki Cho-Pat ponujajo neprimerljivo podporo za lajšanje bolečin.

Trak za komolec golfista Cho-Pat Golfer’s Elbow Strap omogoča lajšanje bolečin pri:

  • Komolcu golfista
Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...