akcija

Eucerin DermoPURE, serum za obonovitev kože (40 ml)

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo 20% ugodneje.
DermoPURE serum za obnovitev kože učinkovito deluje že po prvem nanosu in z redno uporabo kožo naredi čistejšo in bolj gladko.
Več...
Pakiranje 40 ml
Redna cena 18,70€
14,96€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: serum
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: draženje, akne, ogrci

DermoPURE serum za obnovitev kože učinkovito deluje že po prvem nanosu in z redno uporabo kožo naredi čistejšo in bolj gladko.

Inovacija:

  1. 10 % hidroksi kompleks, visoko učinkovita kombinacija luščilnih sestavin glikolne, salicilne in polihidroksi kisline, pomaga obnoviti površino kože, odmaši pore in odstrani odmrle kožne celice.
  2. Salicilna kislina zmanjša nečistoče in preprečuje nastanek novih.
  3. Licochalcon A, izvleček sladkega korena, pomaga pomiriti razdraženo kožo.

Klinične in dermatološke študije potrjujejo: Izdelek je učinkovit in koža, nagnjena k nečistočam, ga dobro prenaša. Ne povzroča aken. Nekomedogena, ne maši por. 

Uporaba:
Nanesite enkrat dnevno, najbolje zvečer, na dobro očiščen obraz.

Sestavine (INCI):
Aqua, Glycolic Acid, Dimethicone, Glycerin, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Hydroxide, Gluconolactone, PEG-40 Stearate, Salicylic Acid, PEG-150 Distearate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Panthenol, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...