Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Frais Monde, emulzija po sončenju - 200 ml

Ali tudi vi kuhate sončne kreme na plaži?
Emulzija po sončenju z olivnim oljem, slezom in kalendulo. Nemastna lahka emulzija z visoko vlažilno močjo blaži težave na koži po sončenju.
Več...
Pakiranje 200 ml
20,26€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: emulzija, kreme za sončenje
Mesto uporabe: obraz, telo
Simptom: opekline, suha koža
Zdravje: vlaženje

Frais Monde emulzija po sončenju z olivnim oljem, slezom in kalendulo. Nemastna lahka emulzija z visoko vlažilno močjo blaži težave na koži po sončenju. 

Posebno nežna zaradi dodanih izvlečkov sleza in kalendule. Kombinacija mandljevega olja, vlažilnega faktorja, karitejevega masla ter olivnega olja vzpostavi pravo stopnjo vlažnosti kože po sončenju, nahrani povrhnjico ter naredi kožo mehko in prožno.

Glavne sestavine:
Izvleček sleza in kalendule, olivno olje, jojoba olje, karite maslo, mandljevo olje in vlažilni faktor.

Uporaba:
Po izpostavljanju soncu izdatno količino izdelka nanesite na obraz in telo. 

Sestavine (INCI):
AQUA (WATER), OLEA EUROPEA OIL (OLEA EUROPEA (OLIVE) FRIUT OIL), SORBITAN OLIVATE, BUTYLMETHOXYBENZOYLMETHANE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT (BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER), CETEARYL OLIVATE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, PERSEA GRATISSIMA OIL (PERSEA GRATISSIMA, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, PERSEA RATISSIMA OIL (PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL), SIMMONDSIA GHINENSIS OIL (SIMMONDDSIA CHNENSIS (JOJOBA) SEED OIL), SODIUM CARBOXYMETHYL BETAGLUCAN, CETYL PALMITATE, SORBITAN PALMITATE, SACCHARIDE ISOMERATE, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, ACRYLATES C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED ALGIN, MAGNESIUM SULFATE, BHT, SORBIC ACID, MAGNESE SULFATE.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...