Natura Femina Organic, tamponi - normal

Tamponi Natura Femina Organic so izdelani iz 100% certificiranega bombaža so namenjeni ženskam z visokimi merili pri skrbi zase in za okolje.
Več...
Pakiranje 16 tamponov
3,57€

Higienski tamponi Natura Femina Organic so izdelani iz certificiranega organskega bombaža. Namenjeni so zahtevnejšim uporabnicam,
ki cenijo zdrav način življenja in se zavedajo pomena uporabe naravnih izdelkov pri preprečevanju in zdravljenju vulvo - vaginalnih vnetij in različnih infekcij.

Tamponi ne vsebujejo klora, parfumov in drugih dodatkov, so pHnevtralni, dermatološko testirani in razgradljivi. Vaginalni sluznici ne spreminjajo
njene naravne kislosti. Njihova oblika, zaobljen vrh in drsen zgornji sloj tamponom zagotavljajo večjo kompaktnost in gladko vstavljanje.

Tamponi so na voljo v treh velikostih, ki so različno vpojne:
• mini: za šibko menstruacijo in za prvo uporabo;
• normal: za srednje močno menstruacijo;
• super: za močno menstruacijo.

Uporaba organskih vložkov Natura Femina Organic ima znanstveno dokazane rezultate v boju s patološkimi vnetji spolovila, saj učinkujejo na same simptome.

Natura Femina Organic so edini vložki v Sloveniji, ki so certificirani pri ICEA. Higienski vložki in dnevni ščitniki perila Natura Femina Organic so visoko kakovostni organski izdelki za ženske, ki imajo visoka merila pri skrbi zase in za okolje.

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Ducray - dermatološka nega las in kože vam je na voljo 20% ugodneje!

Vrhunska nega las, lasišča in kože Ducray vam je na voljo 20% ugodneje. Izdelki Ducray so dermatološko kozmetični izdelki, kar pomeni, da izpolnjujejo najvišje kriterije v dermatologiji. Ducray dermatološki laboratoriji so znani po proizvodnji dermokozmetičnih izdelkov za nego kože, las in ...