akcija

Skeyndor Aquatherm, koncentrirana termalna voda (100 ml)

Izbrani izdelki Skeyndor so vam na voljo 15% ugodneje.
Koncentrirana voda iz mineralno-termalnega vrelca za dnevno nego občutljive kože.
Več...
Pakiranje 100 ml
Redna cena 15,95€
13,56€

Koncentrirana voda iz mineralno-termalnega vrelca za dnevno nego občutljive kože. Takoj zmanjša občutek neugodja in zategnjenosti in ustvarja prijeten občutek svežine in mehkobe, ki obnovi naravno ravnotežje in dobro počutje. Bogata z natrijevimi in kalijevimi solmi, kalcijem in elementi v sledovih, ki pomagajo obnoviti negovan videz kože.
Brez umetnih barvil. Vsebuje dišave brez alergenov. Testirano na občutljivi koži.
Glavna sestavina je koncentrirana termalna voda.

  • Občutljiva koža
  • Vsi tipi kož
  • Brez parabena

Sestavine (INCI):
AQUA (WATER), SORBITOL, PPG-26 BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, 1,2- HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE).

Opozorila:
Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 ˚C / 122 ˚F. Hraniti zunaj dosega otrok.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex - večje pakiranje za isto ceno.

Magnex je izdelek finskega farmacevtskega podjetja Vitabalans. Vsebuje magnezij, ki prispeva k delovanju mišic, ter vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Oba prispevata tudi k zmanjševanju utrujenosti in k delovanju živčnega sistema. V promocijskem pakiranju prejmete 70 tablet ...