Allpresan 2, kremna pena za nego suhe in grobe kože stopal (125 ml)

Kremna pena Allpresan 2 za suho in občutljivo kožo stopal navlaži in zgladi kožo, da postane vnovič voljna. Neguje otiščance in preprečuje njihovo nastajanje. Kožo ščiti pred drgnjenjem in poroženitvami.
Več...
Pakiranje 125 ml
15,61€

Kremna pena Allpresan 2 za suho in občutljivo kožo stopal navlaži in zgladi kožo, da postane vnovič voljna. Zmanjša otiščance in preprečuje njihovo nastajanje. Kožo ščiti pred drgnjenjem in poroženitvami. 

  • Za vsakodnevno nego suhe kože stopal.
  • Kožo vlaži in preprečuje poroženevanje in nastanek trde kože.
  • Na koži tvori zaščitno mrežo, ki koži omogoča dihanje in preprečuje mehanske obremenitve (npr. drgnjenje).
  • Takoj po nanosu se lahko obujete. Ni nevarnosti zdrsa.

Uporaba:
Za optimalno nego je najbolje, da kremno peno Allpresan 2 nanašate na suhe predele kože 2-krat na dan (zjutraj in zvečer). Zahvaljujoč BarrioExpert tehnologiji je kremna pena izjemno izdatna – za veliko površino kože zadošča že majhna količina. Originalna kremna pena Allpresan 2 se takoj vpije v kožo in je ne masti – zato se lahko takoj po nanosu obujete.  Samo za zunanjo uporabo. Dozo pred vsako uporabo dobro pretresite in jo med iztiskanjem pene držite pokončno.
Sestavine:
urea (5 %), glicerin, alantoin in Aloe vera.

Kremne pene so zaradi številnih prednosti sodobna alternativa običajnim kremam in mazilom. Kremne pene Allpresan po nanosu tvorijo finozankasto mrežo, ki se porazdeli po koži in jo zaščiti pred zunanjimi vplivi. Uravnoteženo razmerje med vlago in lipidi poskrbi za optimalno nego kože, pri čemer ohranja vse naravne funkcije kože. Kremne pene Allpresan dihajo. Hitro rešijo težave s kožo. Koža jih izvrstno prenaša – tudi najbolj občutljiva. Takoj se vpijejo v kožo in ne puščajo neprijetnega mastnega filma. So do dvakrat tako izdatne kot običajne kreme in mazila. Kremne pene Allpresan lahko nanašate tudi med prsti na nogah.

Sestavine (INCI):
Aqua, Butane, Urea, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Propane, Stearic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Palm Glycerides, Capryloyl Glycine, Allantoin, Aloe Barbadensis Extract, Sorbitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate.

AEROSOL. Embalaža je pod tlakom: lahko poči ob segrevanju. Ne hranite v bližini virov toplote, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kadite med uporabo. Ne pršite v smeri odprtega ognja ali drugega vira vžiga. Ne luknjajte ali sežigajte embalaže, niti ko je prazna. Izdelek zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C. Hranite izven dosega otrok. Izogibajte se pršenju proti očem ali po razdraženi koži ter namernem vdihavanju. Izdelka ne uporabljajte za namene, ki so drugačni od predvidenega. Ne uporabljajte v zaprtih prostorih.

Proizvaja: nsc pharma GmbH, Nemčija

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 1. 12.  do 14. 12. 2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo. Brezplačna ...