izbor

Curasept ADS 350 Regenerate, parodontalni gel z 0,50% klorheksidina (30 ml)

- ob nakupu 2 ali več izdelkov Curasept prejmete 15% popust -

Ob nakupu 2 izdelkov Curasept prejmete 15% popust.
Parodontalni gel ADS 0,5 % Regenerate vsebuje 0,5 % klorheksidina, ki zavira nastanek zobnih oblog in sistem ADS za zmanjšanje zabarvanja. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 30 ml
10,94€

Inovativna kombinacija kopolimera PVP-VA in hialuronske kisline tvori zaščitni film na dlesnih, ki z mehanskim delovanjem pripomore k lajšanju simptomov razdražene sluznice in hitrejšemu celjenju ranjenega tkiva dlesni, naprimer po odstranitvi zob, kirurških posegih in implantacijah.

Indikacije:
Pomaga pri lajšanju bolečin dlesni med zdravljenjem zob, primerna je za uporabnike zobnih protez, ortodontskih aparatov, zobnih vsadkov in za tiste, ki se spoprijemajo s parodontalnimi obolenji. Preprečuje nastanek in nabiranje zobnih oblog.

Uporaba:
Nanesite dvakrat na dan, največ 7 dni oz. skladno z navodili izbranega strokovnjaka za ustno higieno. Ne spirajte.

Opozorila:
Za uporabo v ustni votlini. Ne požirajte. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Ne uporabljajte po preteku roka uporabe, označenega na embalaži oziroma, če je embalaža poškodovana. Shranjujte v temnem prostoru pri sobni temperaturi. Po prenehanju uporabe previdno in ustrezno zavrzite embalažo in njeno vsebino. Pred uporabo in po njej si umijte roke. Vsebuje natrijev metabisulfit.

Sestavine (INCI):
Purified water, Propylene Glycol, Xylitol, Hydroxyethylcellulose, Peg-40 Hydrogenated Castor oil, PVP-VA Copolymer, Sodium hyaluronate, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Metabisulfite, Ascorbic Acid, Sodium Citrate, Aroma, Sodium Benzoate, Citric Acid, C.I. 42090, C.I. 17200

Proizvajalec: Curasept S.p.A.L, Via G. Parini, 19, 21047 Saronno (VA);
Distributer: Vivit Pharma d.o.o., Tehnološki park 20, 1000 Ljubljana, telefon: 031 328 721

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...