Farmaderbe hladno stiskano olje sladkega mandlja

Hladno stiskano olje sladkega mandlja deluje vlažilno, negovalno in sproščujoče na kožo in lase.
Več...
Pakiranje 100 ml
8,24€

Hladno stiskano olje sladkega mandlja deluje vlažilno, negovalno in sproščujoče na kožo in lase.  Preprečuje strije zaradi nosečnosti ali spremembe teže in je primerno tudi za otroke. Lahko se ga meša z eteričnimi olji in uporablja kot masažno olje. Priporočljivo je za suho razdraženo kožo, strije ter za suhe in zaradi sonca ali soli poškodovane lase.

Uporaba:
Olje nežno vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Pred šamponiranjem ga nanesite na lase in lasišče ter pustite delovati 30-60 minut.

Opozorila:
Shranjevati izven dosega otrok. Izdelek hranite dobro zaprt, ne hranite ga v bližini virov toplote, ne izpostavljajte ga direktni sončni svetlobi. Kozmetični izdelek, samo za zunanjo uporabo.

Sestavine (INCI):
Prunus Amygdalus Dulcis Oil.

 

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...