akcija

Microlife NEB 50B, inhalator

Inhalatorji Microlife so vam na voljo 10% ugodneje.
Prenosna in izredno učinkovita naprava za inhalacijsko terapijo. Zelo fleksibilen inhalator, ki ga je mogoče uporabljati kot namizno ali prenosno napravo.
Več...
Pakiranje 1 inhalator
Redna cena 91,67€
Poštnina Brezplačna poštnina
82,50€

Prenosna in izredno učinkovita naprava za inhalacijsko terapijo. Zelo fleksibilen inhalator, ki ga je mogoče uporabljati kot namizno ali prenosno napravo. Vsebnik inhalatorja je opremljen s sistemom ventilov za varčevanje zdravila. Izjemno visoka nebulizacija/inhalacija.

Uporaba:
Bolniki s kroničnimi respiratornimi boleznimi, kot sta astma in bronhitis. Vsi, ki morajo inhalacijsko terapijo izvajati doma in tudi zunaj doma, na potovanju.

Lastnosti:

  • Za inhalacijsko terapijo za zdravljenje astme, kroničnega bronhitisa in drugih respiratornih bolezni.
  • Razpršilna komora s tremi različnimi stopnjami inhaliranja.
  • Lahko se uporablja kot namizna ali prenosna naprava.
  • Doseže najgloblje predele pljuč.
  • 3 različne stopnje inhalacije.
  • Priložena obrazna maska (otroška in odrasla).
  • Vsebnik nebulizatorja mogoče prekuhavati za sterilizacijo

Garancija 3 leta.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...