izbor

Protefix pritrdilna krema

+ Darilo: Škatlica za shranjevanje zobne proteze!

Protefix pritrdilna krema učinkovito tesni robove in preprečuje vdiranje ostankov hrane za protezo. Dolgotrajen učinek zagotavlja varnost in sproščenost v vsakdanjem življenju.
Več...
Pakiranje 40 ml
6,09€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: proteza, krema, pripomoček
Mesto uporabe: usta
Zdravje: starost

Medicinski pripomoček

Protefix pritrdilna krema je primerna za pritrjevanje protez tudi pri izdatnejšem izločanju sline. 

Protefix pritrdilno kremo zelo enostavno nanesemo. Je nevtralnega okusa ter ne spreminja vonja in okusa jedi in pijač. Za razliko od ostalih pritrdilnih krem lahko Protefix pritrdilno kremo nanesemo neposredno na vlažno protezo.

Protefix učinkovito tesni robove in preprečuje vdiranje ostankov hrane za protezo. Dolgotrajen učinek zagotavlja varnost in sproščenost v vsakdanjem življenju.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine vam ...