Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Regaine, 50 mg/g dermalna pena (60 g)

Zdravilo Regaine se uporablja za zdravljenje plešavosti pri moških z običajnim dednim izpadanjem las (tako imenovano androgensko plešavostjo). Uporablja se samo na lasišču (glavi).
Več...
Pakiranje 60 g
50,84€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pena
Mesto uporabe: lasišče, lasje, koža
Simptom: izpadanje las
Zdravje: moški, ženske

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

minoksidil

Kaj je zdravilo Regaine in za kaj ga uporabljamo
Zdravilo Regaine vsebuje minoksidil. Minoksidil spodbuja rast las in prepreči nadaljnje izpadanje las pri moških, katerim se umika linija las in imajo plešavost, z obnavljanjem lasnih mešičkov.

Zdravilo Regaine se uporablja za zdravljenje plešavosti pri moških z običajnim dednim izpadanjem las (tako imenovano androgensko plešavostjo). Uporablja se samo na lasišču (glavi).

Kaj morate vedeti, preden boste uporabili zdravilo Regaine
Ne uporabljajte zdravila Regaine

 • če ste alergični na minoksidil ali katerokoli sestavino zdravila (navedeno v poglavju 6).

Opozorila in previdnostni ukrepi
Pred začetkom uporabe zdravila Regaine se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom, če:

 • imate srčno bolezen vključno z nenormalnim srčnim ritmom ali utripom, angino ali bolečine v prsih in/ali motnje obtoka.

Ko minoksidil preide v krvni obtok, lahko povzroči nekatere neželene učinke, ki so povezani z nizkim krvnim tlakom, kot so bolečine v prsih, hiter srčni utrip, omotičnost, vrtoglavico, nenadno nerazložljivo porast telesne teže ali otečene roke ali noge. Lahko povzroči tudi trajno pordelost ali draženje lasišča. Če opazite katerega koli od naštetih neželenih učinkov, prenehajte uporabljati zdravilo in se posvetujte z zdravnikom.

Nekateri bolniki so imeli spremembo barve in ali teksture las pri uporabi tega zdravila. Povečano izpadanje las (majhne plasti kože lasišča, ki odpadajo) se lahko pojavi prvih 2- 6 tednov zdravljenja. To je znak, da minoksidil deluje in, da novi lasje nadomeščajo stare. Izpadanje las mine v dveh tednih. Če izpadanje las ne mine, prenehajte uporabljati zdravilo Regaine in se posvetujte z zdravnikom. Naključno zaužitje raztopine ima lahko resne kardiovaskularne neželene učinke. Zato morate to zdravilo shranjevati nedosegljivo otrokom. Če peno naključno nanesete na druge predele telesa razen lasišča lahko povzroči nezaželeno poraščenost, zato predel temeljito sperite z veliko količino vode, da preprečite nezaželeno poraščenost.

Ne uporabljajte zdravila Regaine, če:

 • če je vzorec izpadanja vaših las drugačen od izmikanja linije las in plešavosti;
 • nimate družinske anamneze izpadanja las;
 • je vaše izpadanje las nenadno in/ali neenakomerno;
 • ne veste, kaj je razlog za izpadanje las;
 • je vaše lasišče vneto, okuženo, razdraženo ali boleče.

Zdravilo Regaine je zelo lahko vnetljivo!
Izogibajte se ognju, plamenom ali kajenju med in takoj po uporabi zdravila.

Otroci in mladostniki
Zdravilo Regaine se ne sme uporabljati pri otrocih in mladostnikih, mlajših od 18 let.

Druga zdravila in zdravilo Regaine
Obvestite svojega zdravnika ali farmacevta, če jemljete, ste pred kratkim jemali ali pa boste morda začeli jemati katero koli drugo zdravilo.

Zdravilo Regaine se ne sme uporabljati sočasno z drugimi zdravili, ki se nanašajo topikalno na lasišče.

Drugi kozmetični izdelki za lase in zdravilo Regaine
Uporaba šampona med zdravljenjem
Uporabljajte blag šampon v kombinaciji z uporabo zdravila Regaine. Pred uporabo zdravila Regaine mora biti vaše lasišče suho.

Uporaba izdelkov za negovanje las med zdravljenjem
Za najboljše rezultate bi se moralo zdravilo Regaine vpiti v lasišče pred uporabo katerega koli izdelka za nego las. Najprej nanesite zdravilo Regaine, nato pa vaše izdelke za nego kot ponavadi. Ne mešajte zdravila z drugimi pripravki za uporabo na lasišču.

Svetovanje o barvanju las ali trajnem kodranju
Na voljo ni informacij, če ti tretmaji spremenijo delovanje zdravila Regaine. Kljub temu pred uporabo teh kemikalij sperite zdravilo Regaine iz lasišča, da bi se izognili morebitnem draženju lasišča. Prav tako morate povedati svojemu frizerju, da uporabljate zdravilo Regaine.

Nosečnost, dojenje in plodnost
Ženske ne smejo uporabljati zdravilo Regaine.
Zdravilo Regaine se ne priporoča med nosečnostjo, dojenjem ali ko želite zanositi.

Vpliv na sposobnost upravljanja vozil in strojev
Zdravilo Regaine lahko povzroči omotico ali nizek krvni tlak. Če te neželene učinke opazite, ne smete voziti ali upravljati strojev.

Pomembne informacije o nekaterih sestavinah zdravila Regaine
Zdravilo Regaine vsebuje:
etanol (alkohol), ki lahko peče in/ali draži, če pomotoma pride v stik z očmi. V primeru naključnega stika z očmi, usti ali prerezano ali odrgnjeno kožo, predel dobro izperite z veliko količino hladne vode iz pipe;
butilhidroksitoluen, ki lahko povzroči lokalne kožne reakcije (npr. kontaktni dermatitis) ali draženje oči in sluznice;
cetil in stearilalkohol, ki lahko povzroči lokalne kožne reakcije (npr. kontaktni dermatitis).

Kako uporabljati zdravilo Regaine
Pri uporabi zdravila Regaine natančno upoštevajte navodila za uporabo ali navodila zdravnika ali farmacevta. Če ste negotovi, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Peno uporabljajte dvakrat na dan za doseganje in ohranjanje želenega učinka na rast las.

Ta pena je namenjena uporabi zgolj na zdravem lasišču. NE uporabljajte na vnetem, okuženem, razdraženem
ali bolečem lasišču. NE nanašajte na druge predele telesa.
Peno nanašajte neposredno na lasišče.
Preprečite stik z očmi. Če pena pride v stik z očmi, takoj izperite oči z veliko količino hladne vode iz pipe.

Pred uporabo pene:
Vaši lasje in lasišče morajo biti suhi.

Kako uporabljati peno:
Nanesite 1 g odmerek (kar je enako volumnu polovice pokrovčka) na predel izpadanja las dvakrat na dan.

Vsebnik odprite tako, da naravnate puščici na vratu vsebnika in na pokrovčku. Odstranite pokrovček (slika
1).
Pena se lahko začne taliti v stiku s toplo kožo. Če so vaši prsti topli, jih najprej sperite s hladno vodo.
Prepričajte se, da ste jih temeljito osušili pred uporabo zdravila.
Vsebnik obrnite navzdol in pritisnite na šobo, da sprosti penasti izdelek na konice vaših prstov (slika 2).
Skupna količina uporabljene pene ne sme biti večja od 1 g (kar je enako volumnu polovice pokrovčka).
S pomočjo prstov masirajte peno narahlo v prizadeti predel lasišča (slika 3) in si nato takoj po nanosu pene
umijte roke.
Po vsaki uporabi zaprite vsebnik, tako da pritisnete pokrovček na vsebnik.

Trajanje zdravljenja z zdravilom Regaine
Za ponovno rast las je potreben čas. Rezultati se lahko pojavijo pri 2 mesecih z uporabo dvakrat na dan. Nekateri boste morda morali uporabljati ta izdelek vsaj 4 mesece, preden boste videli rezultate.

Kaj lahko pričakujete pri uporabi zdravila Regaine
V prvih nekaj mesecih imajo lahko nekateri povečano izpadanje las po uporabi te pene prvič. To je lahko znak, da zdravilo Regaine deluje. Začasno povečanje izpadanja las se običajno pojavi med 2. in 6. tednom po začetku zdravljenja, nato pa mine. Če se povečano izpadanje las nadaljuje po 6 tednih, se posvetujte z zdravnikom.

Lasje so ponavadi mehki, puhasti in brezbarvni. Po nadaljni uporabi naj bi bili novi lasje enake barve in debeline kot drugi lasje na glavi. Ker lasje rastejo počasi, je za učinek zdravila Regaine potreben čas. Rezultate lahko opazimo v 2-4 mesecih z uporabo dvakrat na dan. Če ni rasti las po 4 mesecih, prenehajte z uporabo zdravila Regaine. Količina na novo zraslih las je drugačna pri vsakem posamezniku. Zdravilo ne bo delovalo pri vseh moških. Za povečanje in ohranjanje ponovne rasti las je potrebna redna neprekinjena uporaba, drugače se bo izpadanje las spet začelo.

Blank slika

Druge oblike

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...