Tickless Horse, ultrazvočni odganjalec za konje (rjav)

Tickless Horse učinkovito ščiti vašega konja brez uporabe kemikalij. Je močnejši in učinkovitejši od katerega koli drugega odganjalca na trgu.
Več...
Pakiranje 1 naprava
31,90€

Kako deluje? 
Naprava z oddajanjem ultrazvočnih valov, ki jih ljudje in živali ne zaznamo, vpliva na klope in jih na ta način odganja. Učinkovitost in delovanje je podprto s klinično študijo, narejeno v Laboratoriju za medicinsko mikrobiologijo in infekcijske bolezni na univerzi Camerino v Italiji. Dokazana je bila 94% učinkovitost pri zatiranju infestacije s klopi brez uporabe nevarnih kemikalij! Okolju prijazna naprava brez dišav in kemikalij je popolnoma varna za uporabo tudi pri mladih, starejših, bolnih in brejih živalih. Območje delovanja je približno 2 metra. Primarno je naprava primerna za preventivo.

Tickless je v celoti narejen v Evropi (Madžarska).

  • 94% učinkovitost proti klopom brez uporabe kakršnih koli kemikalij
  • brez kemikalij in dišav
  • območje delovanje 2 metra
  • varno za uporabo tudi pri mladih, starejših, bolnih ali brejih živalih
  • klinično dokazano delovanje
  • zaščita skozi vse letne čase
  • preventivna rešitev
  • garancija 6 mesecev

Uporaba:
Napravo pritrdite na konjevo uzdo, oglavko ali sedlo. Odstranite listek za aktivacijo naprave. 4 zeleni utripi nakazujejo, da je naprava aktivirana. Delovanje lahko kadarkoli preverite s pritiskom na gumb, saj se nato prižge lučka. Za učinkovito delovanje mora biti naprava ves čas pričvrščena na konja. Naprave ne prekrivajte (npr. z odejo), saj je tako lahko prekinjeno oddajanje ultrazvočnih valov. Ob normalnih vremenskih pogojih naprava deluje približno 6-12 mesecev po aktivaciji.

Opozorilo:
izdelek ni vodoodporen, ampak je visoko odporen na vlago (IP31). Če naprava pride v stik z vodo, jo takoj posušite in jo nato lahko ponovno uporabite. Zaradi majhne velikosti naprave jo shranjujte izven dosega otrok. Na območjih, kjer je naseljenost klopov zelo močna, ni zagotovljena 100% zaščita. Naprava je primarno primerna za preventivo in ne za odstranjevanje parazitov z živali, ki je že infestirana z njimi. V primeru tehnične okvare vam nudimo 6 mesečno garancijo.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.