akcija

Valens D-manoza, prah (80 g)

Valens vikend na Lekarnar.com - Vsi izdelki Valens so vam na voljo 10% ugodneje.
D-manoza je sladkor, ki se pojavlja v brusnicah. Izdelek je brez glutena, primeren za vegane.
Več...
Pakiranje 80 g
Redna cena 28,90€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 28,90 €
26,01€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: prašek
Mesto uporabe: mehur, sečila
Zdravje: vegetarijanci, vegani

Valens D-manoza je prehransko dopolnilo v prahu, ki vsebuje 100 % čisto D-manozo iz naravnega, rastlinskega vira (koruza).

D-manoza je enostaven sladkor, ki se naravno nahaja tudi v različnih vrstah zelenjave in sadja, denimo v brusnicah. V manjših količinah se iz glukoze tvori tudi v človeškem telesu – najdemo jo predvsem na površini sečnega trakta in v mehurju. Zaužita D-manoza se v majhnem deležu presnovi v telesu, večina pa se je zelo hitro izloči skozi ledvice in urinarni trakt v urinu.

Uporaba:
Priporočen dnevni odmerek je 2 g (1 zravnana čajna žlička prahu). Prah vmešajte v vodo oziroma drug nesladkan napitek in zaužijte takoj po pripravi. Vsebina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 40 dni.

Valens D-manoza je pakirana je v okolju prijazni, stekleni embalaži in nima dodane plastične dozirne žličke. Uporaba izdelka je kljub temu enostavna, omogoča pa tudi prilagojeno doziranje glede na vaše potrebe.

Vsebnost:

Sestava: 1 čajna žlička (2g)
D-manoza 2000 mg

Sestavine: D-manoza. (Ne izvira iz Slovenije)
Izdelek ne vsebuje glutena, želatine, umetnih sladil, barvil in arom. Primerno za vegetarijance in vegane.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Stekleničko shranjujte dobro zaprto. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

Poreklo: Slovenija
Proizvaja: VALENS Int. d.o.o., Poslovna cona A 35, 4208 Šencur, Slovenija

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay Anthelios za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja pd 8. 6. do 22. 6. 2023. Brezplačna dostava velja le na področju Slovenije. Akcija ne velja ...