Valens D-manoza, prah (80 g)

D-manoza je sladkor, ki se pojavlja v brusnicah. Izdelek je brez glutena, primeren za vegane.
Več...
Pakiranje 80 g
28,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: prašek
Mesto uporabe: mehur, sečila
Zdravje: vegetarijanci, vegani

Valens D-manoza je prehransko dopolnilo v prahu, ki vsebuje 100 % čisto D-manozo iz naravnega, rastlinskega vira (koruza).

D-manoza je enostaven sladkor, ki se naravno nahaja tudi v različnih vrstah zelenjave in sadja, denimo v brusnicah. V manjših količinah se iz glukoze tvori tudi v človeškem telesu – najdemo jo predvsem na površini sečnega trakta in v mehurju. Zaužita D-manoza se v majhnem deležu presnovi v telesu, večina pa se je zelo hitro izloči skozi ledvice in urinarni trakt v urinu.

Uporaba:
Priporočen dnevni odmerek je 2 g (1 zravnana čajna žlička prahu). Prah vmešajte v vodo oziroma drug nesladkan napitek in zaužijte takoj po pripravi. Vsebina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 40 dni.

Valens D-manoza je pakirana je v okolju prijazni, stekleni embalaži in nima dodane plastične dozirne žličke. Uporaba izdelka je kljub temu enostavna, omogoča pa tudi prilagojeno doziranje glede na vaše potrebe.

Vsebnost:

Sestava: 1 čajna žlička (2g)
D-manoza 2000 mg

Sestavine: D-manoza. (Ne izvira iz Slovenije)
Izdelek ne vsebuje glutena, želatine, umetnih sladil, barvil in arom. Primerno za vegetarijance in vegane.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Stekleničko shranjujte dobro zaprto. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

Poreklo: Slovenija
Proizvaja: VALENS Int. d.o.o., Poslovna cona A 35, 4208 Šencur, Slovenija

Blank slika
Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov Lipikar pa kar 30% popust + Brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30 €. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija traja od 23. 9. 2021 do 30. 9. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na ...