Fit Therapy, protibolečinski obliž - Vrat (3 obliži)

Uporablja se v primeru težav v vratnem predelu hrbtenice (bolečine v vratu). Medicinski pripomoček razreda 1. Do 120 ur lajšanja bolečin.
Več...
Pakiranje 3 obliži
14,04€
Lastnosti
Oblika: obliži, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: vrat
Oznaka: bolečina

Fit Therapy protibolečinski obliž - Vrat uporaba:

Odlepite obliž od podlage.

  • Obliž namestite na upognjeno koleno. Koža naj bo suha, čista in brez dlak.
  • Počakajte približno dve minuti, da se obliž dobro prime na kožo.
  • Obliž pustite prilepljen 5 dni.
  • S terapijo nadaljujte, dokler se ne izboljšajo simptomi.

Obliž deluje tudi, kadar je moker (npr. zaradi tuširanja).

Ne vsebuje zdravilnih učinkovin. Obliž izkorišča bioenergetski potencial telesnih celic.

Opozorilo:
Obliži se ne smejo uporabljati na ranah, poškodovani ali pordeli koži. Obliži so nesterilni in ne vsebujejo zdravilnih učinkovin. V primeru posebnih patologij v zvezi s krvnim obtokom (predvsem mikrocirkulacijo) ali mišicami se posvetujte s svojim zdravnikom, preden uporabite obliže. Ne uporabljajte obližev v primeru vidne obrabe ali poškodbe. V primeru preobčutljivostnih reakcij na obliž, kot sta srbečica in pordelost, obliž takoj odstranite.

Shranjevanje:
Obliže shranjujte na sobni temperaturi. Sistem pakiranja zagotavlja zaščito, da se obliži med prenašanjem in rokovanjem ne poškodujejo. Številka serije in rok uporabnosti sta odtisnjena na pakiranju. Rok uporabnosti velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan meseca/leta navedenega na pakiranju.

Način delovanja/princip delovanja:
Obliž s tehnologijo FIR, ki odbija infrardeče sevanje, ki ga oddaja človeško telo. Obliži FIT so izdelani iz 100-odstotnega netkanega tekstila polipropilena z minerali (kot je titan). Znanstvene študije na osnovi spektroskopije kažejo, da je posebna sestava mineralov (kovinskih dioksidov) v obliki prahu, imenovana AT5.05, sposobna odbijati daljni infrardeči spekter (med 4 do 21 µm), ki se imenuje ang. Far Infrared (FIR). V skladu z nedavnimi znanstvenimi dognanji je torej to tehnologijo mogoče uporabljati na človeškem telesu tako, da se izkoristi odboj infrardečega sevanja, ki se običajno razprši pri oddajanju telesne toplote, in se na ta način okrepi površinska mikrocirkulacija v koži. 100% polipropilen • nesterilno • samolepilna akrilna plast • do 120 ur lajšanja bolečin • vodoodporen V pakiranju so 3 obliži. V skladu z direktivo 93/42/CEE

Dobavitelj: MEDISANUS d.o.o., Slovenija
Proizvajalec: D.FENSTEC S.R.L., Italija.

La Roche-Posay Lipikar dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

La Roche-Posay Lipikar dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

La Roche-Posay Lipikar dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za izdelke LRP Lipikar, ki se že prodajajo pod akcijskimi ...