akcija izbor

Frida Baby Snotsucker, nosni aspirator (1 kos)

Pakiranje 1 kos
Redna cena 15,92€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 15,92 €
13,53€

Frida Baby Snotsucker nosni aspirator s katerim starši s pomočjo lastnega sesanja varno in učinkovito očistijo zamašen nos.

Higiensko: klinično je dokazano, da filtri za enkratno uporabo preprečujejo prenos sluzi ali bakterijskih mikrobov v aspirator pri čiščenju zamašenega nosu. Po vsaki uporabi filter zamenjajte.
Udobno + neinvazivno: nosni aspirator nežno zapre zunanjo stran nosnic za nežno aspiracijo.
Primeren za pranje v pomivalnem stroju: modra nosna cevka, rdeči ustnik in pokrov filtra so primerni za pranje v pomivalnem stroju. Za enostavno čiščenje.
Priporočajo pediatri: BPA + brez ftalata. Varno za vse starosti.

Pakiranje: 1 nosni aspirator in 4 higienski filtri

Uporaba:
Filter za enkratno uporabo je treba namestiti za preprečevanje prenosa sluzi ali bakterij. Večjo cevko postavite blizu otrokove nosnice (ne vanjo), da se zapre. Z rdečim ustnikom izsesajte smrklje.

Nasvet:
(1) Razprševanje fiziološke raztopine v vsako nosnico bo pomagalo sprostiti gosto sluz pred uporabo aspiratorja NoseFrida.
(2) S krožnimi gibi cevko premaknite proti nosnici. Slišali in videli boste, kako sluz izteka iz nosu
(3) Filter zamenjajte po vsaki uporabi za boljšo aspiracijo.

Čiščenje:
Odstranite filter. Večjo cevko operite z milom in vodo. Tanko cevko očistite z nekaj kapljicami alkohola. Suhe dele trdno spnite in vstavite nov filter za naslednjo uporabo. Starost: od 0 mesecev dalje

Proizvajalec: Frida Baby, LLC., 82 NE 26th Street, Miami, FL US 33137.
Država porekla: Švedska.
Uvoznik in distributer: MiniMe d.o.o, Tbilisijska ulica 59, 1000 Ljubljana, EU-Slovenija / email: info@minime.si / tel: +386 41 760 900

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin so vam na voljo kar 25% ugodneje. Akcija velja tudi na akcijska pakiranja izdelkov Eucerin. Akcija bo poteka od 13. 5. do 20. 5. 2024