Hyabak, vlažilne kapljice za oči (5 ml)

Hyabak kapljice za suho oko vsebujejo inovativno kombinacijo učinkovin, ki oko vlaži, neguje in lubricira, obenem pa ščiti pred UVB žarki. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 5 ml
10,96€

Hyabak kapljice za suho oko so inovativna rešitev za vse, ki jih mučijo suhe, razdražene in utrujene oči. Vsebujejo hialuronsko kislino, ki vlaži in neguje površino suhega očesa ter ji vrača občutek vlažnosti. Dodatek aktinokinola zagotavlja tudi UVB zaščito, zato so primerne za uporabo poleti in pozimi, ko je sevanja več. Hyabak kapljice za suho oko nudijo takojšen učinek olajšanja simptomov suhega očesa.

Hyabak kapljice za suho oko v inovativni večodmerni plastenki ABAK so enostavne in priročne za uporabo tako za mlajše kot tudi starejše osebe. Ne vsebujejo škodljivih konzervansov, zato so primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Kako deluje Hyabak?
Hyabak kapljice za suho oko vsebujejo inovativno kombinacijo učinkovin, ki oko vlaži, neguje in lubricira, obenem pa ščiti pred UVB žarki. Hyabak kapljice so hipotonične in tako dodatno ugodno delujejo na vlažnost vaših oči.

Hyabak kapljice vsebujejo hialuronsko kislino, ki vlaži in lubricira očesno površino ter zmanjša izhlapevanje solznega filma. Poleg tega tudi zadržuje solze na površini očesa in tako stabilizira solzni film. S tem omogoči takojšnje olajšanje simptomov.

Aktivna učinkovina aktinokinol oči ščiti pred oksidativnimi poškodbami, ki jih povzročajo UVB žarki. Očesna površina, ki je pretirano izpostavljena UVB žarkom, lahko utrpi oksidativne poškodbe, oteče in pretirano absorbira svetlobo. Zaradi aktinokinola Hyabak kapljice zmanjšajo oksidativni stres, ki ga sprožijo prosti radikali.

Hyabak kapljice so hipotonične, zato simptome suhega očesa blažijo tako, da:

 • Zmanjšajo izhlapevanje solznega filma,
 • vzpostavijo stabilen solzni film,
 • uravnavajo osmotsko ravnovesje in
 • preprečijo začetek vnetja in poškodb na očesni površini.

Kdaj uporabiti Hyabak?
Hyabak uporabite za vlaženje in zaščito očesa pri občutku suhih ali utrujenih oči, ki nastane zaradi zunanjih dejavnikov, kot so veter, dim, onesnaženost, prah, suh zrak, klimatiziran zrak, potovanje z letalom ali daljše delo pred računalniškim zaslonom.

Če uporabljate kontaktne leče, lahko Hyabak vkapljate neposredno na kontaktno lečo (leče ni potrebno odstranjevati iz očesa), saj Hyabak kapljice za oko ne vsebujejo konzervansov.

Hyabak kapljice za suho oko vsebujejo aktinokinol, ki ščiti pred UVB žarki, zato so še posebej primerne za zaščito v poletnem času, ko smo izpostavljeni večji količini UVB žarkov. Ne smemo pa pozabiti tudi na zaščito v hribih ali na smučanju, saj je na višjih področjih sevanje UVB žarkov močnejše.

Kako uporabljati Hyabak?
Inovativna in večodmerna plastenka ABAK omogoča, da Hyabak kapljice za suho oko ne vsebujejo konzervansov. Zato jih je mogoče uporabljati z vsemi tipi kontaktnih leč. Odsotnost konzervansov ima tudi ugoden vpliv na očesno tkivo. Praktična in uporabniku prijazna večodmerna plastenka vsebuje 150 sterilnih kapljic. Hyabak kapljice za suho oko lahko uporabljate kar 3 mesece po odprtju.

Uporaba:
Kapnite 1 kapljico v vsako oko, po potrebi, kadarkoli čez dan. Za uporabnike kontaktnih leč: kapnite 1 kapljico na vsako lečo, ko jih vstavljate in odstranjujete ali po potrebi, kadarkoli čez dan.

Kaj izdelek vsebuje?
Hyabak vsebuje 0,15 % natrijevega hialuronata in 0,2 % aktinokinola.

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki NOW so vam na voljo 15% ugodneje.

Vsi izdelki NOW so vam na voljo 15% ugodneje.

Vsi izdelki NOW so vam na voljo 15% ugodneje. Akcija traja od 2. 10. do 2. 11. 2023. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Akcija ne velja za pakete izdelkov NOW, ki se že prodajajo pod ...