Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

nuMe sadna karamela Slim Boost Soft Chew Sweet Strawberry

- Bonboni z glukomananom -

Preberite si članek o nizkoenergijskih dietah. Blog: nuMe - nuZori - drugi del. Helena je z nuMe zasijala še kot nikoli do sedaj, vas zanima kako?
Sadna karamela nuMe Slim Boost Soft Chew Sweet Strawberry je ustvarjena, da s svojim privlačnim okusom jagode poteši vaše hrepenenje po sladkarijah v le 17 kcal.
Več...
Pakiranje 21 x 6 g
14,94€

Sadna karamela nuMe Slim Boost Soft Chew Sweet Strawberry je ustvarjena, da s svojim privlačnim okusom jagode poteši vaše hrepenenje po sladkarijah v le 17 kcal, učinek glukomanana pa poteši vašo lakoto, zato je vitkenje in pot do bolj zdravega življenjskega sloga z njo precej bolj zabavna. Slastna sadna karamela vam bo priskočila na pomoč prav vsakič, ko boste potrebovali hitro rešitev za prazen želodček ali kot dodatna pomoč v prvih dnevih zelo nizko energijske diete z nuMe Slim prehrano.

Pakiranje: 21 kosov po 6 g (1 kos = 17 kcal).

Ste pripravljeni, da začnete ustvarjati svoje novo življenje?

Preberite Laurin blog v katerem nam je zaupala njeno izkušnjo z nuMe (klik na povezavo).

Sadna karamela nuMe Slim Boost Soft Chew Sweet Strawberry:

  • prehransko dopolnilo z glukomananom v obliki sadne karamele z okusom jagode,
  • dopolnjuje preostale izdelke iz linije nuMe (Slim ploščice, napitke in juhe),
  • učinkovito poteši hrepenenje po visokokaloričnih sladicah in to v le 17 kcal,
  • vsebuje 100-odstotno naravno sestavino glukomanan, ki podaljša občutek sitosti ter posledično zmanjša apetit in vnos hrane,
  • je potrjena s strani Evropske agencije za varnost hrane kot prehransko dopolnilo za izgubo teže in uravnavanje holesterola,
  • ne vsebuje GSO, sladkana s stevio ter je primerna za sladkorne bolnike, bolnike s celiakijo ter za vegetarijance,
  • pakirana je v modnem, večnamenskem in razgradljivem kovčku, ki je okolju prijazen, saj ga je oblikoval eden vodilnih industrijskih oblikovalcev na svetu, Karim Rashid.

* Povprečna mesečna izguba teže v kliničnih študijah: 6 - 9 kg.

nuMe lastnosti.

Kako deluje?
Sadna karamela nuMe Slim Boost Soft Chew Sweet Strawberry vsebuje naravno prehransko vlaknino glukomanan, ki jo najdemo v rastlinah. Pri izgubi telesne teže sodeluje na 2 načina: podaljša občutek sitosti, saj upočasni absorpcijo makro hranil v zaužiti hrani, obenem pa ustvari občutek polnega želodca, saj vsrka vodo v 50-kratniku svoje teže.

Hrepenenje po slastnih okusih med uživanjem nizkokalorične hrane je eden od največjih problemov ljudi, ki želijo izgubiti telesno težo. nuMe Slim Boost Soft Chew Sweet Strawberry učinkovito reši to težavo, saj predstavlja majhen, a okusen bonbonček z okusom jagode, s pomočjo katerega boste zlahka prebrodili najtežja obdobja med vitkenjem. S svojim dvojnim delovanjem omili občutek lakote in hrepenenje po hrani, hujšanje pa spremeni v nadvse prijetno jagodno dogodivščino ...

nuMe Slim Boost Soft Chew Sweet Strawberry spodbuja izgubo teže in odlično dopolnjuje delovanje ostalih izdelkov uravnotežene prehrane iz linije nuMe pri zelo nizkoenergijski dieti.

Za koga je primeren?
nuMe Slim Boost Soft Chew Sweet Strawberry
je odlično dopolnilo uravnoteženi prehrani, primerno za večino odraslih, ki se spopadajo z zmernimi in hujšimi težavami z odvečno težo. 

Navodila za uporabo
Za izgubo telesne teže priporočamo 1 sadno karamelo 3x na dan (30 minut pred obrokom). Po zaužitju vedno popijte velik kozarec vode (250 ml), da olajšate prehod žvečilke v želodec.

Za uravnavanje holesterola priporočamo 1 sadno karamelo 4x na dan (30 minut pred obrokom). Po zaužitju vedno popijte velik kozarec vode (250 ml), da olajšate prehod žvečilke v želodec.

Pomembno obvestilo:
Glukomanan ob energijsko omejeni prehrani prispeva k zmanjšanju telesne teže. Koristen učinek se doseže z dnevnim vnosom 3 g glukomanana v treh odmerkih po 1 g, skupaj z 1-2 kozarca vode, pred obrokom in ob energijsko omejeni prehrani. Glukomanan prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Koristen učinek se doseže z dnevnim odmerkom 4 g glukomanana. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Izdelek ni namenjen osebam mlajšim od 18 let. Pri osebah, ki imajo težave s požiranjem ali pri premajhnem vnosu tekočine obstaja nevarnost zadušitve. Zato po uživanju izdelka obvezno popijte veliko vode, da snov doseže želodec. Izdelek ni primeren za ljudi z alergijo na sojo.

Blank slika
Tamara kramer nu me
V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...