Glukozamin krema Bio-Glukozamin MSM, Pharma Nord (75 ml)

Pharma Nord Bio-Glukozamin + MSM krema je namenjena za nego telesa, nog, rok in stopal.
Več...
Pakiranje 75 ml
8,07€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: telo, sklepi, stopala, roke, hrbet, zapestja
Vsebnost: glukozamin

Pharma Nord Bio-Glukozamin + MSM krema je namenjena za nego telesa, nog, rok in stopal.

Bio-Glukozamin+MSM krema  vsebuje učinkovino glukozaminov sulfat. Zaradi sinergističnega delovanja so kremi dodani še metilsulfometan ter ekstrakti bodeče lobodike, japonske mete in havajskega belega ingverja.

Metilsulfometan (MSM) je organski vir žvepla, ki je tudi naravno prisoten v kosteh, kolagenu in povezovalnih tkivih. MSM najdemo tudi v žitaricah, stročnicah, jajcih in rdečem mesu. MSM poveča vsrkavanje na kožo nanesenega glukozamina.

Izvorne sestavine izpolnjujejo zahteve regulative Evropske komisije. Krema je proizvedena po farmacevtskih standardih.

Uporaba:
Na kožo nad sklepi jo nanašamo v tanki plasti. Toliko, da vidimo belino, ki nastane po nanosu. Z občutenimi krožnimi gibi jo vtiramo kakšno minuto-dve, tako da izgine bela barva. Praviloma to ponovimo trikrat dnevno. Če vas prej omenjeni občutki ne zapustijo, svetujemo povečanje do šestkrat dnevno, kar pomeni, da postopek ponavljamo na vsake tri ure. Zaradi podvojene količine učinkovine v Bio-Glucosamine + MSM kremi smo ugotovili, da je lahko dovolj tudi dvakraten nanos kreme na dan.

Nad katerimi sklepi jo nanašamo?
Na kožo: nad kolenom, kolki, zapestjem, komolcem in na kožo na rami, na vratu in vzdolž hrbtenice.

Opozorila:
Preprečite stik z očmi. Ne uporabljajte pri otrocih mlajših od 3 let. Ne uporabljajte na pleničnem predelu. Kreme ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Glukozamin je pridobljen iz lupin lupinarjev.

Sestavine:
Voda, polidecen, glukozamin (učinkovina), dimetil sulfon (učinkovina), gliceril stearat, cetil alkohol, glicerin, ekstrat korenine ruscus aculeatus, PEG-40 ricinusovo olje, mentol, ekstrakt lista mentha arvensis*, ekstrakt korenine hedihij koronarij, alkohol, ksantan gumi, metilparaben, propilparaben.

*vsebuje d-limonena

Sestavine (INCI):
Aqua, Polydecene, Glucosamine, Dimethyl Sulfone, Glyceryl Sterate, Cetyl Alcohol, Glycerin, Ruscus aculeatus root extract, PEG-40 Castor Oil, Menthol, Mentha arvensis leaf extract*, Hedychium coronarium root extract, Alcohol, Xanthan Gum, Methylparaben, Propylparaben

*Vsebuje d-limonene.

Nuxe vam je na voljo 20% ugodneje.

Nuxe vam je na voljo 20% ugodneje.

Nuxe vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija bo trajala 5. 7. do 7. 7. 2022. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcija ne velja za pakete izdlekov Nuxe in za izdelke Nuxe, ki se že prodajajo pod ...