PIC Vedoecoplus galijev termometer (1 termometer)

PIC Vedoeco Plus galijev termometer je klasični osebni termometer brez živega srebra v priročnem plastičnem etuiju s povečevalnim steklom za lažje odčitavanje. PIC Vedoeco Plus galijev termometer je klasični osebni termometer brez živega srebra v priročnem plastičnem etuiju s povečevalnim steklom za lažje odčitavanje. Zelo lahko se ''zbija''.
Več...
Pakiranje 1 termometer
9,44€

PIC Vedoeco Plus galijev termometer je klasični osebni termometer brez živega srebra v priročnem plastičnem etuiju s povečevalnim steklom za lažje odčitavanje. Zelo lahko se ''zbija'' (potrebujete približno 8 sunkov v primerjavi z nekaterimi termometri, kjer potrebujete 20 sunkov ali več) in je primeren za aksiliarno, oralno in analno merjenje.

Čas merjenja: 4 min.

Tehnični podatki:

  • meri temperaturo od 35,5ºC do 42ºC
  • natančnost meritve lahko odstopa od -0,15ºC do 0,1ºC
  • termometer je hermetično in higiensko zaprt v stekleno škatlico, zato ga lahko vedno po uporabi očistimo in dezinficiramo

V termomertru je tekoča zlitina iz galija, indija in kositra - imenuje se galinstan.  Stekleni termometer z galijem ne vsebuje živega srebra. Termometer je izdelan in preizkušen v skladu z zahtevami direktive 93/42/EWG, 2007/47/EG.

Standard EN 12470-1:2009. Termometer za merjenje telesne temperature 1. del: termometri s tekočo kovino.

Eucerin vam je na voljo 25 % ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 25 % ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 11. 10. do 23. 10. 2021 Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ter promocijska pakiranja ...