izbor

TePe Good Regular Soft, zelena zobna ščetka (1 ščetka)

Tepe GOOD je v 96% narejena iz biomaterialov. Sama učinkovitost čiščenja pa s tem ni nič slabša kot pri njihovih običajnih ščetkah. Izdelek splošne rabe.
Več...
Pakiranje 1 zobna ščetka
3,43€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zobna ščetka
Mesto uporabe: dlesni, usta, zobje
Oznaka: zobne obloge
Zdravje: umivanje, otroci

Značilnosti zobne ščetke TePe GOOD;

  • Ročaj je izdelan iz sladkornega trsa
  • Ščetine so na koncu zaobljene in narejene iz poliamida na biološki osnovi, kar pomeni, da so izdelane iz 100 % obnovljivih virov, v tem primeru iz ricinusovega olja.
  • Zobna ščetka dosega ISO standarde za zobne ščetke, vsa plastika v zobni ščetki je na živilski osnovi in odobrena/potrjena s strani FDA (uprava za hrano in zdravila).
  • Dobavljive so v treh velikostih tako, da ustrezajo celotni družini (Mini, Compact in Regular), ščetine pa so trdote soft ali extra soft
Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.