Texenergy, grelec mečnih mišič

Pripomoček pri zdravljenju oslabelosti mišic in mišičnih krčev.
Več...
Pakiranje 1 grelec
13,99€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: opornica
Mesto uporabe: noge
Oznaka: bolečina, krči
Zdravje: oskrba

Medicinski pripomoček

Pripomoček pri zdravljenju:

  • oslabelosti mišic
  • mišičnih krčev
  • sestava: najlon 40%, elastan 18%, baker 5%, conk 5%, silicij 32%
  • klinično testirano

Velikosti:
-S (od 7 do 33 cm)
-M (od 33 do 40 cm)
-L (od 40 do 46 cm)

Texenergy proizvodi delujejo na osnovi elektromagnetne terapije, ki jo omogočajo niti iz bakra, cinka in silicija, ki so vpletene v mehko mikro-tkanino.

Različni elastični deli z ergonomskin načinom tkanja in anatomsko obliko, zagotavljajo odlično nošenje, udobje in učinkovitost.

Elektromagnetna terapija, zelo stara znanost z zelo davnimi začetki, zdravi bolezni z nameščanjem kovin na prizadete dele telesa. Energija, ki jo oddajajo kovine s sproščanjem prave količine mineralov, ki jih potrebuje organizem, povzroča dobro počutje, s pomočjo bio-stimulacije mikro-cirkulacije.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...