izbor

Savvy EKG, medicinski pripomoček za spremljanje srčnega ritma

Savvy EKG je prenosni medicinski pripomoček za trajno in natančno spremljanje srčnega ritma ter opredelitev morebitnih odstopanj od normalnega.
Več...
Pakiranje 1 komplet
Poštnina Brezplačna poštnina
435,53€

Medicinski pripomoček

Savvy EKG je prenosni medicinski pripomoček za trajno in natančno spremljanje srčnega ritma ter opredelitev morebitnih odstopanj od normalnega. Ustreza evropskim zdravstvenim standardom. Ima CE certifikat za celovito zasnovo in za vse sestavne dele. Savvy je preprost za uporabo. Zaradi brezžičnega delovanja, majhnosti in uporabljenih materialov je nemoteč tudi med delom, gibanjem in športom. Izdelek je vodoodporen in je primeren za uporabo tudi med tuširanjem.

Sami naredite izpis EKG poročila, ki ga prinesete svojemu zdravniku na pregled.
Omogoča dolgotrajna in zanesljiva merjenja, saj brezžično pošilja natančen zapis EKG vaši pametni prenosni napravi. Ta hrani EKG zapis in strokovnjaku omogoča izdelavo zdravniškega izvida oziroma opredelitev srčnega ritma.

Savvy EKG celovita in zanesljiva rešitev za bolnike s srčno-žilnimi boleznimi, za športnike, za starejše in za osebe z aktivnim življenjskim slogom, ki želijo sami spremljati svoje počutje. Tistim, ki so nagnjeni k srčno-žilnim boleznim, ali imajo manj zdrav način življenja, omogoča, ob posvetu z zdravnikom, zgodnje odkrivanje težav in uvajanje ustreznih preventivnih ukrepov.

Savvy EKG omogoča samostojne in zanesljive meritve EKG, ki jih zaradi enostavnosti uporabe lahko izvede vsakdo. Savvy omogoča meritve prilagojene osebnim potrebam in navadam uporabnika, kar močno izboljša sledenje težavam in zdravniku olajša postavitev diagnoze.

Prikaz delovanja:
Savvy

Savvy  je neprecenljiv pripomoček za večino kroničnih bolnikov in za tiste, ki čutijo občasne neredne utripe srca. Namenjen je tudi naprednejšim rekreativnim in profesionalnim športnikom, saj za razliko od podobnih popularnih naprav ne prikazuje samo povprečnih vrednosti, temveč posname tudi obliko vsakega srčnega utripa, kar je osnova za natančno analizo srčnega delovanja. Izmerjene podatke je možno pregledovati in analizirati ter izdelati poročilo za zdravnika ali trenerja.

Indikacije
Sistem SAVVY je namenjen spremljanju srčnega ritma z napravo Bluetooth. Grafično prikazovanje omogoča odkrivanje nenormalno hitrih in počasnih srčnih utripov. Zajeti in zabeleženi signal EKG je dovolj kakovosten, da omogoča zdravstvenemu osebju računalniški pregled zajetega signala in s tem natančnejšo identifikacijo morebitne aritmije. Sistem SAVVY omogoča takojšen prikaz signala EKG med merjenjem, in sicer na zaslonu uporabnikovega ODP (če je omogočen prikaz na pametnem telefonu ali tablici), po merjenju pa so podatki EKG na voljo za pregled in analizo zdravstvenim delavcem.

Kontraindikacije
Sistema SAVVY naj ne uporabljajo osebe, ki imajo morebitne smrtno nevarne aritmije, ali posamezniki, ki potrebujejo hospitalizacijo ali bolnišnično nadzor. Sistema SAVVY ne smejo uporabljati ljudje, ki imajo znane alergije ali so preobčutljivi za lepilo ali gel v elektrodah.

Savvy

 Uporaba in delovanje:

 1. Savvy tehta le 21 gramov! Oblikovan je tako, da vas med gibanjem ne ovira. Vsi materiali so biokompatibilni in zato koži prijazni. Savvy lahko nosite pod oblačili ob vseh priložnostih, saj je zaradi svoje majhnosti popolnoma nemoteč. 
 2. Zaradi preproste uporabe ga lahko uporablja vsakdo. Savvy je nameščen na prsnem košu z dvema EKG elektrodama. Izmerjene podatke pošilja preko radijske povezave vaši pametni napravi (telefonu ali tablici). Ta hrani EKG zapis, ki ga lahko prenesete na računalnik in natisnete kot poročilo. 
 3. EKG ali elektrokardiogram je grafični zapis aktivnosti srčne mišice. Prikazuje električne signale, ki nastajajo v srcu in povzročajo krčenje srčne mišice, iz katerih lahko sklepamo o pravilnosti delovanja srca. 
 4. Branje in interpretacija zapisa sta preprosta, priporočamo, da potekata ob sodelovanju z osebnim zdravnikom ali kardiologom.
 5. Brezžični mobilni EKG sistem je tehnološka inovacija, nastala na Inštitutu Jožef Stefan. Omogoča dolgotrajne in nemoteče meritve delovanja srca med vsakdanjimi aktivnostmi.
 6. V sodelovanju s strokovnjaki iz Zdravstvenega centra Simed smo inovacijo nadgradili v medicinsko mobilno aplikacijo Savvy, ki poleg meritve EKG omogoča tudi računalniški pregled, ter izpis poročila za medicinsko osebje.

Prodajni paket medicinskega pripomočka SAVVY EKG vsebuje:

 • Savvy EKG senzor
 • Polnila enota
 • Navodila za uporabo 
 • Garancijska izjava 
 • Android aplikacija MobECG
 • Namizna aplikacija (Windows) za izpis EKG poročila VisECG
 • 30 Skintact EKG elektrod.

Pogoj za delovanje sistema je:

 • da ima uporabnik naslednjo mobilno napravo:
  • Bluetooth 4.0
  • Android različica 4.4 – 6.0,
  • Barvni zaslon,
  • Vsaj 2GB prostora
 • Skintact EKG elektrode.

Klik za prenos aplikacije MobECG.

Savvy

Oznaka CE 1304, ki jo najdemo na proizvodu, pomeni, da proizvod izpolnjuje zahteve ustreznih evropskih direktiv. SIQ je priglašen organ z identifikacijsko številko 1304 za direktivo o medicinskih pripomočkih (93/42/EGS-MDD).

Z vprašanji glede uporabe medicinskega pripomočka Savvy se obrnite na g. Marina iz podjetja Saving d.o.o. Mail: marino@savvy.si, telefon: 030-707-202.

Proizvedeno v Sloveniji. 
Saving d.o.o. je prozvajalec in lastnik vseh intelektualnih pravic.
RCD no. 003023977 (Registrirana zaščita oblike, dizajna).
 
Video predstavitev izdelka Savvy EKG:

S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelka. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 16.4. do 19.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja samo za ...