Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Savvy EKG, medicinski pripomoček za spremljanje srčnega ritma

- Prisluhnite svojemu srcu -

Savvy EKG je prenosni medicinski pripomoček za trajno in natančno spremljanje srčnega ritma ter opredelitev morebitnih odstopanj od normalnega.
Več...
Pakiranje 1 komplet
Poštnina Brezplačna poštnina
483,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pripomoček
Mesto uporabe: srce, ožilje
Zdravje: vitalnost, šport, starost

Medicinski pripomoček

Savvy EKG je prenosni medicinski pripomoček za trajno in natančno spremljanje srčnega ritma ter opredelitev morebitnih odstopanj od normalnega. Ustreza evropskim zdravstvenim standardom. Ima CE certifikat za celovito zasnovo in za vse sestavne dele. Savvy je preprost za uporabo. Zaradi brezžičnega delovanja, majhnosti in uporabljenih materialov je nemoteč tudi med delom, gibanjem in športom. Izdelek je vodoodporen in je primeren za uporabo tudi med tuširanjem.

Sami naredite izpis EKG poročila, ki ga prinesete svojemu zdravniku na pregled.
Omogoča dolgotrajna in zanesljiva merjenja, saj brezžično pošilja natančen zapis EKG vaši pametni prenosni napravi. Ta hrani EKG zapis in strokovnjaku omogoča izdelavo zdravniškega izvida oziroma opredelitev srčnega ritma.

Savvy EKG celovita in zanesljiva rešitev za bolnike s srčno-žilnimi boleznimi, za športnike, za starejše in za osebe z aktivnim življenjskim slogom, ki želijo sami spremljati svoje počutje. Tistim, ki so nagnjeni k srčno-žilnim boleznim, ali imajo manj zdrav način življenja, omogoča, ob posvetu z zdravnikom, zgodnje odkrivanje težav in uvajanje ustreznih preventivnih ukrepov.

Savvy EKG omogoča samostojne in zanesljive meritve EKG, ki jih zaradi enostavnosti uporabe lahko izvede vsakdo. Savvy omogoča meritve prilagojene osebnim potrebam in navadam uporabnika, kar močno izboljša sledenje težavam in zdravniku olajša postavitev diagnoze.

Prikaz delovanja:
Savvy

Savvy  je neprecenljiv pripomoček za večino kroničnih bolnikov in za tiste, ki čutijo občasne neredne utripe srca. Namenjen je tudi naprednejšim rekreativnim in profesionalnim športnikom, saj za razliko od podobnih popularnih naprav ne prikazuje samo povprečnih vrednosti, temveč posname tudi obliko vsakega srčnega utripa, kar je osnova za natančno analizo srčnega delovanja. Izmerjene podatke je možno pregledovati in analizirati ter izdelati poročilo za zdravnika ali trenerja.

Indikacije
Sistem SAVVY je namenjen spremljanju srčnega ritma z napravo Bluetooth. Grafično prikazovanje omogoča odkrivanje nenormalno hitrih in počasnih srčnih utripov. Zajeti in zabeleženi signal EKG je dovolj kakovosten, da omogoča zdravstvenemu osebju računalniški pregled zajetega signala in s tem natančnejšo identifikacijo morebitne aritmije. Sistem SAVVY omogoča takojšen prikaz signala EKG med merjenjem, in sicer na zaslonu uporabnikovega ODP (če je omogočen prikaz na pametnem telefonu ali tablici), po merjenju pa so podatki EKG na voljo za pregled in analizo zdravstvenim delavcem.

Kontraindikacije
Sistema SAVVY naj ne uporabljajo osebe, ki imajo morebitne smrtno nevarne aritmije, ali posamezniki, ki potrebujejo hospitalizacijo ali bolnišnično nadzor. Sistema SAVVY ne smejo uporabljati ljudje, ki imajo znane alergije ali so preobčutljivi za lepilo ali gel v elektrodah.

Savvy

 Uporaba in delovanje:

 1. Savvy tehta le 21 gramov! Oblikovan je tako, da vas med gibanjem ne ovira. Vsi materiali so biokompatibilni in zato koži prijazni. Savvy lahko nosite pod oblačili ob vseh priložnostih, saj je zaradi svoje majhnosti popolnoma nemoteč. 
 2. Zaradi preproste uporabe ga lahko uporablja vsakdo. Savvy je nameščen na prsnem košu z dvema EKG elektrodama. Izmerjene podatke pošilja preko radijske povezave vaši pametni napravi (telefonu ali tablici). Ta hrani EKG zapis, ki ga lahko prenesete na računalnik in natisnete kot poročilo. 
 3. EKG ali elektrokardiogram je grafični zapis aktivnosti srčne mišice. Prikazuje električne signale, ki nastajajo v srcu in povzročajo krčenje srčne mišice, iz katerih lahko sklepamo o pravilnosti delovanja srca. 
 4. Branje in interpretacija zapisa sta preprosta, priporočamo, da potekata ob sodelovanju z osebnim zdravnikom ali kardiologom.
 5. Brezžični mobilni EKG sistem je tehnološka inovacija, nastala na Inštitutu Jožef Stefan. Omogoča dolgotrajne in nemoteče meritve delovanja srca med vsakdanjimi aktivnostmi.
 6. V sodelovanju s strokovnjaki iz Zdravstvenega centra Simed smo inovacijo nadgradili v medicinsko mobilno aplikacijo Savvy, ki poleg meritve EKG omogoča tudi računalniški pregled, ter izpis poročila za medicinsko osebje.

Prodajni paket medicinskega pripomočka SAVVY EKG vsebuje:

 • Savvy EKG senzor
 • Polnila enota
 • Navodila za uporabo 
 • Garancijska izjava 
 • Android aplikacija MobECG
 • Namizna aplikacija (Windows) za izpis EKG poročila VisECG
 • 30 Skintact EKG elektrod.

Pogoj za delovanje sistema je:

 • da ima uporabnik naslednjo mobilno napravo:
  • Bluetooth 4.0
  • Android različica 4.4 – 6.0,
  • Barvni zaslon,
  • Vsaj 2GB prostora
 • Skintact EKG elektrode.

Klik za prenos aplikacije MobECG.

Savvy

Oznaka CE 1304, ki jo najdemo na proizvodu, pomeni, da proizvod izpolnjuje zahteve ustreznih evropskih direktiv. SIQ je priglašen organ z identifikacijsko številko 1304 za direktivo o medicinskih pripomočkih (93/42/EGS-MDD).

Z vprašanji glede uporabe medicinskega pripomočka Savvy se obrnite na g. Marina iz podjetja Saving d.o.o. Mail: marino@savvy.si, telefon: 030-707-202.

Proizvedeno v Sloveniji. 
Saving d.o.o. je prozvajalec in lastnik vseh intelektualnih pravic.
RCD no. 003023977 (Registrirana zaščita oblike, dizajna).
 
Video predstavitev izdelka Savvy EKG:
S ponudbo ne spodbujamo čezmernega nakupovanja in nekritične uporabe izdelka. Ob uporabi se morate držati priporočenih odmerkov in navodil za uporabo.
Blank slika

Dodatki / Oprema

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...