Sonicare FlexCare, nastavek standard 4/1

Nastavek ProResults za električne zobne ščetke Philips Sonicare je idealni za nove in izkušene uporabnike zobnih ščetk Sonicare.
Več...
Pakiranje 4 nastavki + 4 zaščitni pokrovčki
31,60€

Nastavek ProResults za električne zobne ščetke Philips Sonicare je idealni za nove in izkušene uporabnike zobnih ščetk Sonicare – za odlično čiste zobe in dlesni. Ščetine so ergonomsko prirezane, da se prilegajo naravni obliki zob in omogočajo čiščenje težko dostopnih mest.

Z uporabo se nastavek zmehča in postopno obrabi. Modre ščetine z obrabljenostjo zbledijo do bele barve, in to pomeni, da je treba zamenjati nastavek. Za optimalne rezultate se nastavek menja vsake tri mesece.

Primeren je za naslednje modele električnih zobnih ščetk Sonicare: FlexCare, FlexCare+, FlexCare Platinum, HealthyWhite in DiamondClean.

Uporaba:
Nastavek se pritrdi na držalo ščetke s preprostim "klik" sistemom.

Profil nastavka se naravno prilega zobem in omogoča čiščenje težko dostopnih mest. S sonično tehnologijo se moč iz ročaja prenese do konice nastavka, tako se ščetine med čiščenjem premikajo gor - dol.

Za enostavno vzdrževanje in čiščenje se nastavek sname z nastavka, opere z vodo in namesti nazaj na ščetko.

Pakiranje: 4 nastavki Sonicare ProResults in 4 zaščitni pokrovčki

Proizvajalec: Philips Sonicare

Druge velikosti

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com  - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: Dnevi lepe kože na Lekarnar.com  - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust* Akcija bo trajala od 17. 8. do 24. 8. 2022 Popust vam bo obračunan v košarici. *Akcija ne velja za pakete in promocijska ...