TePe Denture, ščetka za proteze (1 ščetka)

- slika je simbolična -

Zobna ščetka za čiščenje zobnih protez, ki je diskretna in učinkovita, ponuja dober dostop in čiščenje ter ne povzroča poškodb na protezi.
Več...
Pakiranje 1 ščetka
3,55€

TePe Dennture brush je zobna ščetka za čiščenje protez, ki je diskretna in učinkovita

TePe Denture brush zobna ščetka za čiščenje protez zagotavlja dober dostop in učinkovito čiščenje brez povzročanja škode na protezi. Ročaj ščetke se lahko s segrevanjem v vroči vodi upogne nazaj in omogoči boljši prijem pri čiščenju. Oblikovana je tako, da je podobna običajni zobni ščetki.

TePe Denture brush zobno ščetko lahko prilagodimo situaciji v ustih tako, da vrat ščetke segrejemo pod vročo vodo, upognemo v želen položaj in ohladimo v mrzli vodi.

 Slika je simbolična, barva dobavljenega izdelka se lahko razlikuje.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...