TePe Select Mini, zobna ščetka za otroke

Zobna ščetka, posebej zasnovana za uporabo od prvega izraslega zobka do starosti 3–4 let.
Več...
Pakiranje 1 ščetka
4,54€

Najnovejši prispevek v družino zobnih ščetk Select se imenuje TePe Mini in je posebej zasnovan za uporabo od prvega izraslega zobka do starosti 3–4 let. Nova TePe Mini zobna ščetka je razvita v sodelovanju s strokovnjaki s področja pedontološkega zobozdravstva.

TePe Mini zobna ščetka ima na koncu zoženo obliko glave ščetke, ki omogoča izboljšan dostop. Vlakna so na koncu zaokrožena in zagotavljajo nežno, vendar učinkovito čiščenje. Odlikuje jo tudi uporabniku prijazen ročaj, ki se prilega tako otrokom kot odraslim. TePe Mini zobno ščetko lahko prilagodimo situaciji v ustih tako, da vrat ščetke segrejemo pod vročo vodo, upognemo v želen položaj in ohladimo v mrzli vodi.

Da bo ščetkanje zob našim najmlajšim uporabnikom zabavnejše, so zobne ščetke TePe Mini na voljo v več barvah in z natisnjenimi očarljivimi pravljičnimi motivi ter motivi igrač. Ob naročilu Vam bomo poslali enega od štirih ljubkih motivov.

Upognjene ščetke ne upogibajte nazaj, temveč za ostale predele uporabite drugo, ravno ščetko.

 

 

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...