TePe Select Mini, zobna ščetka za otroke (1 ščetka)

- slika je simbolična -

Zobna ščetka, posebej zasnovana za uporabo od prvega izraslega zobka do starosti 3–4 let.
Več...
Pakiranje 1 ščetka
4,54€

Najnovejši prispevek v družino zobnih ščetk Select se imenuje TePe Mini in je posebej zasnovan za uporabo od prvega izraslega zobka do starosti 3–4 let. Nova TePe Mini zobna ščetka je razvita v sodelovanju s strokovnjaki s področja pedontološkega zobozdravstva.

TePe Mini zobna ščetka ima na koncu zoženo obliko glave ščetke, ki omogoča izboljšan dostop. Vlakna so na koncu zaokrožena in zagotavljajo nežno, vendar učinkovito čiščenje. Odlikuje jo tudi uporabniku prijazen ročaj, ki se prilega tako otrokom kot odraslim. TePe Mini zobno ščetko lahko prilagodimo situaciji v ustih tako, da vrat ščetke segrejemo pod vročo vodo, upognemo v želen položaj in ohladimo v mrzli vodi.

Da bo ščetkanje zob našim najmlajšim uporabnikom zabavnejše, so zobne ščetke TePe Mini na voljo v več barvah in z natisnjenimi očarljivimi pravljičnimi motivi ter motivi igrač. Ob naročilu Vam bomo poslali enega od štirih ljubkih motivov.

Upognjene ščetke ne upogibajte nazaj, temveč za ostale predele uporabite drugo, ravno ščetko.

Slika je simbolična, barva dobavljenega izdelka se lahko razlikuje.

 

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...