TraumaPet gel Ag, gel za celjenje ran - 30 ml

TraumaPet gel Ag je namenjen kot podpora pri celjenju vseh vrst ran, učinkovit pa je tudi pri okuženih ranah.
Več...
Pakiranje 30 ml
23,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Oznaka: rane, okužba, okužba
Zdravje: živali, psi, mačke, celjenje

TraumaPet gel Ag je namenjen kot podpora pri celjenju vseh vrst ran, učinkovit pa je tudi pri okuženih ranah. Gel se nanaša direktno na površino rane. S svojim delovanjem preprečuje tudi nadaljnje okužbe ran. Izdelek vsebuje srebrove nanodelce (koloidno srebro). Glavna sestavina gela je prečiščena voda, ki skrbi za stalno navlaženost rane in pomaga pri hitrejšem celjenju. Izdelek je nestrupen.

Sestavine:
Koloidno srebro 400 µg Ag (srebra) v 1 ml gela, prečiščena voda, karbomer, natrijev hidroksid za uravnavo pH.

Namen uporabe:  
Gel je namenjen kot podpora pri celjenju vseh vrst ran. TraumaPet gel Ag je veterinarski pripravek za lokalno uporabo pri vseh živalih. Vsebuje koloidno srebro. Glavna sestavina gela je prečiščena voda, ki skrbi za stalno vlažnost rane in pomaga pri hitrejšem celjenju. Optimalne rezultate dosežemo, če vzdržujemo vlažnost gela, zato je najbolje, da se rana povije. Če rane pri živali ne moremo zaščititi s povojem, je pomembno preprečiti, da bi žival rano lizala ali se praskala. Ko rana ni zaščitena, se gel hitreje suši, zato je potrebno nanesti gel večkrat v krajšem časovnem obdobju oz. predlagamo, da se uporabi TraumaPet krema Ag, ki se ne suši tako hitro.

Odmerjanje:
Nanesite gel direktno na rano ali prizadeto področje, debelina nanosa cca 2-3 mm, tako da pokrijete celotno prizadeto območje. Namestite povoj. Ponovite vsakih 12-48 ur, odvisno od vrste rane in poteka celjenja. Rana mora biti ves čas vlažna, drugače se lahko zmanjša učinek! Izdelek je primeren za uporabo kot podpora zdravljenju ran, za vse vrste živali. Kontraindikacije niso poznane. Možna je alergija na srebro, vendar je izredno redka.

Shranjevanje:
Hraniti v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi, izven dosega otrok.

V SI za Nanotrade s.r.o. Češka republika: BTL marketing d.o.o., Založnikova ulica 43, 1351 Brezovica pri Ljubljani, tel: 01/3657810, mail: info@btl-m.si.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Lacto Seven Kids vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih mlečnokislinskih bakterij in vitamin D3. Bakterije so v tabletah zaščitene s posebno Bio-Support tehnologijo. Tabletam je dodan vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema. Potreben je tudi za ohranitev zdravih kosti in zob ter za ...