izbor

Vitamin D3 2000 IE DoppelHerz, šumeče tablete (15 tablet)

Šumeče tablete, s pomarančno-limoninim okusom. Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema. 50 µg vitamina D3 (= 2000 I.E.). Se dobro topi. Prehransko dopolnilo, s sladiloma. Brez laktoze in glutena.
Več...
Pakiranje 15 šumečih tablet
5,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: šumeče tablete
Mesto uporabe: kosti, mišice
Vsebnost: vitamin D, vitamin D3
Zdravje: odpornost

Vitamin D3 2000 IE DoppelHerz šumeče tablete vsebujejo vitamin D, ki prispeva k delovanju imunskega sistema, k ohranjanju zdravih kosti in prispeva k delovanju mišic.

Uporaba:
Priporočeno odmerjanje: 1 šumečo tableto raztopite v kozarcu vode (200 ml) in spijte.

Vsebnost:

Sestavine: V dnevnem odmerku - (1 šumeča tableta) %PDV/RDA*
Vitamin D 50 μg  1000%

* Referenčne vrednosti hranil po EU direktivi 1169/2011

Vsebina: 15 tablet = 97,5 g

Sestavine:
kislina: citronska kislina; sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijevhidrogenkarbonat, maltodekstrin, sredstvo za ohranjanje vlage: sorbitol, inulin, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev karbonat, škrob, sredstvo proti sprijemanju: trikalcijevfosfat, aroma, sladili: natrijev ciklamat in saharin natrij, koncentrat soka rdeče pese, barvilo: riboflavin-5-fosfat, holekalciferol.

Vsebina: 15 tablet = 97,5 g

Opozorila:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ki je pomembna za zdrav način življenja. Hranite zunaj dosega otrok! Ni primerno za otroke, mladino in nosečnice. Priporočljivo je, da pri daljšem jemanju daste preveriti raven vitamina D v krvi. Pred jemanjem dodatnih prehranskih dopolnil ali zdravil, ki vsebujejo vitamin D, se posvetujte z zdravnikom. Če se koncentracija kalcija v krvi poveča (hiperkalciemija) ali poveča koncentracija kalcija v urinu (hiperkalciurija), izdelka ne smete uporabljati. Hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu.

Proizvajalec: Queisser Pharma, Nemčija
Zastopnik in distributer: Top Pharma d.o.o., Potok pri Komendi, SI-1218 Komenda, info@toppharma.si

CeraVe vam je na voljo 15% ugodneje.

CeraVe vam je na voljo 15% ugodneje.

CeraVe vam je na voljo 15% ugodneje. Akcija poteka 28. 6. do 30. 6. 2022. Akcija ne velja za izdelke CeraVe, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.