7. 10. 2022

Jamieson kakovost: zagotovilo za varna, čista in učinkovita prehranska dopolnila.

Jamieson kakovost: zagotovilo za varna, čista in učinkovita prehranska dopolnila.

Vaše zdravje je gonilo Jamiesona že 100 let in bo še naslednjih 100. 

Že od leta 1922 smo predani izboljšanju zdravja in dobrega počutja naših uporabnikov. Načelo »360 Pure« pomeni zavezanost preseganju industrijskih standardov, da bi zagotovili, da so izdelki Jamieson najvarnejši, najčistejši in najučinkovitejši na trgu. To je obljuba, ki jo Jamieson daje sebi in vsem, ki uporabljajo naše izdelke. Prizadevamo si zadovoljiti naraščajoče potrebe ljudi po kakovostnih prehranskih dopolnilih, s poudarkom na zagotavljanju kakovosti in čistosti prav vsakokrat. 

100 let posvečenih kakovosti 

Svojo zavezanost kakovosti dokazujemo tudi z naslednjim:

  • Vsa prehranska dopolnila Jamieson so izdelana po načelu »360 Pure«, kar pomeni, da se izvede več kot 360 testiranj na izdelku, ki zagotovijo, da se pod blagovno znamko Jamieson prodajajo samo najkakovostnejša in najčistejša prehranska dopolnila. Načelo "360 Pure" se začne z visokokakovostnimi sestavinami, zagotavlja absolutno čistost izdelka in pomeni aktivno moč z zanašanjem na pametno proizvodnjo. Načelo "360 Pure" ločuje Jamieson - in je simbol varnih, čistih in učinkovitih izdelkov, ki jim lahko zaupate.
  • Da bi še dodatno okrepili to zavezanost kakovosti in čistosti, je Jamieson tudi certificiran TRU-ID proizvajalec! Pomembno je vedeti, kaj vnašate v svoje telo. Jamiesonov certifikat TRU-ID, simbol zaupanja, je znak kakovostnih zeliščnih in probiotičnih sestavin, uporabljenih v proizvodnem procesu. Ko na izdelkih Jamieson vidite logotip TRU-ID, ste lahko prepričani, da je DNK aktivnih sestavin analizirala Univerza Guelph. Analiza DNK sledi in preverja aktivne rastlinske in probiotične vrste ter jih primerja z njihovim specifičnim izvorom in tako potrjuje njihovo pristnost. To je obljuba TRU-ID: tisto, kar je navedeno na etiketi, je pravzaprav tisto, kar je v izdelku - nič več, nič manj.
  • Proizvodnja tablet in kapsul ima certifikat farmacevtskega standarda Health Canada 

Poleg tega, da so izdelki Jamieson visoke kakovosti in vrhunske čistosti, verjamemo tudi, da jemanje prehranskih dopolnil ne bi smelo biti dolgočasno. Zato Jamieson poleg tablet in kapsul ponuja tudi asortiman zabavnih in okusnih oblik, ki zadovoljijo potrebe njihovih uporabnikov. Če želite okus jagode - Jamieson ga ima. Vašim otrokom bo všeč, vam pa bo popestrilo vsakodnevno rutino uživanja prehranskih dopolnil. 

Preverite ponudbo izdelkov Jamieson in poiščite tisto, kar vam ustreza. 

Praznujte to veliko prelomnico z Jamiesonom!

Prispevek je pripravilo podjetje SALUS International, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana.